Beheerder heeft geen omkijken meer naar de wasruimte

OPEN development B.V. is een relatief jonge onderneming (2012). Zij ontwikkelt inspirerende gebouwen in de stad. Voornamelijk voor wonen, maar veelal in een mix met andere functies. Voor een nieuwbouw project (Studio’s070) aan ’s-Gravenzandelaan te Den Haag zocht zij een oplossing voor een gezamenlijke wasruimte. Van deze wasruimte gaan 90 zelfstandige studenten gebruik maken. Als ontwikkelaar wilden zij absoluut niet verantwoordelijk zijn voor de wasruimte, ze zochten daarom naar een partij welke hierin zou kunnen helpen.

Rodus Professional biedt in samenwerking met Wasbeheer een concept aan waarin de beheerder van een willekeurig appartementencomplex geen omkijken meer heeft naar de wasruimte. Met het  concept richtte Rodus Professional zonder investering de wasruimte in:

Professionele wasmachines & wasdrogers
Cashless betaalsysteem incl. reserveringsmodule en berichtservice
– Automatische wasmiddeldosering
– Overige inrichting: signing

Wasbeheer verzorgt:

– 3D weergave wasruimte
– Bel- & whatsapp service voor de studenten
– Onderhoud en service
– Verzekering
– Verdeelsleutel

De studenten betalen gezamenlijk voor de wasruimte, zij betalen namelijk een bedrag per was- en droogbeurt die wordt ontvangen door Wasbeheer. OPEN development B.V. hoefde slechts een ruimte ter beschikking te stellen.

Klaas van den Berge, Open development b.v.:

“Wij zijn blij met de keuze voor het concept van Wasbeheer en Rodus Professional aangezien zij hebben laten zien in het gehele proces betrokken te zijn, van ontwerp tot inrichting. Met de online reservering, betaling en berichtservice is de wasruimte helemaal state-of-the-art. Zij maken ook nog eens van de wasruimte een oprechte ‘eye catcher’ en niet onbelangrijk: de bewoner is ontzettend tevreden. Tot slot.. Wij hebben er geen omkijken naar! Een win-win situatie!”

– 3 x Schulthess Topline 9240
– 3 x Schulthess Topline TA9350
– 1 x betaal- en chemiekast

Machines welke zijn gebruikt: