Beheerder investeert slim met een self-service wasserette

De Huischmeesters is een onderneming welke zich succesvol richt op het (tijdelijk) transformeren en herbestemmen van overtallig vastgoed van Gemeenten, Corporaties en Zorginstellingen. Voor één van hun bestaande locaties (Montana te Ermelo) zocht zij een oplossing voor een gezamenlijke wasruimte. Van deze wasruimte gaan circa 40 zelfstandige bewoners gebruik maken. Als ontwikkelaar en beheerder wilden zij graag de regie in eigen handen houden wat betreft het ontvangen van inkomsten. Ze zochten daarom naar een partij welke hierin compleet kon ondersteunen om dit voor op de lange termijn goed in te richten.

Rodus Professional biedt een all-in concept aan waarin de beheerder van een willekeurig appartementencomplex zelf niet hoeft na te denken over de inrichting van de wasruimte. Dat doet Rodus Professional. Een ideale combinatie voor de Huischmeesters dus. Met het concept richtte Rodus Professional de wasruimte in met:

– Professionele wasmachines & wasdrogers
– Cashless betaalsysteem incl. reserveringsmodule en berichtservice
– Automatische wasmiddeldosering
– Overige inrichting: signing

De studenten betalen gezamenlijk voor de wasruimte, zij betalen namelijk via een gebruikvriendelijke app een bedrag per was- en droogbeurt die wordt ontvangen door de Huischmeesters, die op zijn beurt daarmee de gehele wasruimte incl. energie en wasmiddel kan bekostigen. Win-win situatie dus.

Jaap Propitius, De Huischmeesters b.v.:

“Wij zijn blij met de keuze voor het concept Rodus Professional aangezien zij hebben laten zien in het gehele proces betrokken te zijn, van ontwerp tot inrichting. De online reservering, betaling en berichtservice van de app zijn echt ideaal. De professionele wasmachines en wasdroger van Schulthess zijn ook nog eens ontzettend snel”.

– 2 x Schulthess Topline 9240
– 1 x Schulthess Topline TA9350
– 1 x betaal- en chemiekast