HORECA & HOTELS

BRANCHES

Ontdek dé perfecte wasoplossing voor in horecazaken en hotels.

Als experts in de sector begrijpen wij precies waar de knelpunten liggen. Een van de veel voorkomende problemen is het blijven zitten met een grote stapel wasgoed die niet uit wordt besteed aan een externe wasserij. Maar geen zorgen, wij hebben dé oplossing voor jou!

Bespaar kostbare tijd en moeite met onze, professionele en industriële was- en droogmachines. Onze machines zijn ontworpen om aan strenge eisen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een krachtige wasmachine die grote hoeveelheden wasgoed aankan of een efficiënte droger, bij Rodus Professional ben je aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar een geschikte professionele of industriële wasmachine of droger voor jouw hotel, restaurant of B&B? Bij Rodus Professional weten we precies waar jouw behoeftes liggen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte was- of droogmachine die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat iedere onderneming uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak en helpen we je bij het vinden de perfecte wasoplossing. Rodus Professional ontzorgt zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het leveren van de beste gastervaring in jouw onderneming.

Professionele wasmachine

Machines die aan jouw behoeften voldoen.

De perfecte machine

Onze professionele wasmachines vanaf 7 kg vulgewicht zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van horecazaken en hotels te voldoen. Ze hebben hetzelfde compacte formaat als een huishoudelijke machine, maar bieden ongeëvenaarde prestaties. Dankzij onze uitgekristalliseerde wasprogramma’s wordt het wasgoed in een mum van tijd brandschoon en ook zeer van belang: je verbruikt minder water en elektriciteit.

Zeepdoseringssystemen

Maak een duurzame stap en kies voor automatische zeepdosering met ecologische wasmiddelen voor een schone was én een schonere aarde. Met een automatisch zeepdoseersysteem wordt er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is. Wij kiezen voor zeepdoseersystemen die minder onderhoud vergen en voor wasmiddelen met een Europees Ecolabel. Door samen te werken met alle zeepleveranciers hoeven zij minder vaak naar locaties, wat extra CO2-Uitstoot voorkomt.

Duurzaamheid

Bij Rodus Professional werken we elke dag aan duurzamere keuzes. Vandaag, morgen en overmorgen, altijd. Wij blijven innoveren voor mens, milieu en maatschappij om de wereld schoner, groener en socialer te maken. Machines van Rodus Professional worden onder eerlijke, milieuvriendelijke en zorgvuldige omstandigheden geproduceerd.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.