HORECA

BRANCHES

Wij weten waar de behoeftes liggen in de horeca.

Er blijft vaak veel wasgoed liggen wat niet wordt uitbesteed aan een wasserij. Ben je opzoek de meeste geschikte professionele wasmachine of droger voor hotels, restaurants en B&B? Wij van Rodus Professional weten waar de behoefte ligt en zoeken de professionele wasmachine horeca die bij u past.

Professionele wasmachine

Een greep uit ons assortiment.

Speciale wasprogramma’s voor al uw kleding en linnen.

Restaurant
Misschien herken je het wel. De vuile was wordt de hele dag verzameld door alle medewerkers van het restaurant en door een verantwoordelijk persoon thuis gewassen. Ontzettend vervelend wanneer de was thuis blijft liggen. De oplossing is een wasmachine. Maar helaas duren de wasprogramma’s erg lang en bij verkorte programma’s kan er twijfel ontstaan of de wasgoed wel schoon is. De oplossing is een professionele wasmachine. Wij van Rodus Professional leveren al een professionele wasmachine vanaf 7kg vul gewicht. Deze wasmachine is net zo groot als een huishoudelijke machine. Door de snelle en speciale wasprogramma’s is de was in een zeer korte tijd gewassen. De beste was resultaten en eenvoudige werkende machine, daar zijn wij goed in! Schone doeken dragen bij aan een gezonde werkomgeving voor de medewerkers en gasten

Hotel
De hotelkamers worden gereinigd door een vakkundig housekeeping team. Schoonmaak materialen die gebruikt worden zijn microvezeldoeken, schuursponzen, vlakmoppen. Een professionele wasoplossing is dan ook van belang. Op basis van aantal kamers, aantal soorten schoonmaak materialen en hoeveelheid adviseren wij de meeste geschikte wasoplossing.

B&B
De grote van een B&B bepaald of er wasgoed wordt uitbesteed aan een wasserij. Wanneer de wasgoed wordt uitbesteed blijft er toch veel wasgoed over en mogen de noodwasjes niet vergeten worden. De professionele wasmachines en drogers van Schulthess zijn geschikt voor heel veel betaalsystemen. Een extra service voor uw gast.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger voor uw horecazaak? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.