SPORTVERENIGINGEN

BRANCHES

Scoren met een professionele wasmachine.

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers die zich met veel toewijding inzetten voor de vereniging. Elke week wordt de apparatuur zoals een koffieautomaat, frituurpan en koeling zeer intensief gebruikt. Deze keuze voor professionele apparatuur is dan ook logisch. Voor veel verenigingen geldt dat de kleding zoals tenues thuis gewassen worden door ouders of begeleiders van het team. Als er mogelijkheden zijn wordt de wedstijdkleding voor de prestatieteams wel gewassen op de club. Een huishoudelijke wasmachine levert dan niet altijd het gewenste resultaat op.

Professionele wasmachine

Een greep uit ons assortiment.

Speciale wasprogramma’s voor sportkleding.

De professionele wasmachines en drogers die het services team van Rodus Professional plaatst richten we volledig passend in. Door speciale wasprogramma’s voor sportkleding en minimaal aantal functies programmeren kan elke vrijwilliger de was doen!

Wij programmeren speciale wasprogramma’s voor:
– Wedstrijdtenues
– Hesjes
– Trainingspakken
– Sportsokken
– Handdoeken
– Koksbuizen, schorten en theedoeken die gebruikt worden in de kantine
– Microvezel doeken en moppen die gebruikt worden voor gebouw en sanitair reiniging

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook buiten het veld scoren met een professionele wasoplossing? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.