RECREATIE VAKBEURS 2022

BEURZEN

Dit was de Recreatie Vakbeurs 2022!

15, 16 en 17 november 2022 stond Rodus Professional voor het 2e jaar op de Recreatie Vakbeurs. Daar vertelden we alles over onze wasoplossingen binnen de recreatie-sector. Denk hierbij aan professionele wasmachines en drogers, betaal- en doseersystemen of de inrichting van complete wasruimtes. Wij willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen onze stand te bezoeken.

Winnaar ballen actie!

De winnaar van onze ballen actie is bekend. We hadden een Schulthess 0601 wasdroger uit 1964 gevuld met balletjes en mensen konden op de beurs het aantal raden. We kregen uiteenlopende schattingen door. Uiteindelijk wist Luuk Klein het juiste aantal te raden, namelijk 601 balletjes. Voor de oplettende lezer is dit aantal gelijk aan het type wasdroger waar de balletjes in lagen.

Rodus Professional: wij denken in wasoplossingen

Rodus Professional is al jaren actief in de recreatie sector en onderhoudt een groot dealernetwerk. Rodus Professional levert al jarenlang huishoudelijke, professionele en industriële wasmachines en drogers aan recreatieparken. Maar ook als het gaat om betaalsystemen, automatische zeep doseringssystemen of het compleet inrichten van uw wasserette bent u bij Rodus Professional aan het juiste adres.

Recreatie Vakbeurs 2022

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.