RECREATIE VAKBEURS 2023

BEURZEN

Maak kans op een duurzame goodie!

14, 15 en 16 november 2023 staat Rodus Professional voor het 3e jaar op de Recreatie Vakbeurs. Daar vertellen we u graag alles over onze wasoplossingen binnen de recreatie-sector. Denk hierbij aan professionele wasmachines en drogers, betaal- en doseersystemen of de inrichting van complete wasruimtes. Tijdens deze beurs maakt u kans op een duurzame goodie. Het enige wat u nodig heeft is een Rodus wasmunt welke wij uitdelen tijdens de beurs. Echter voor u als bezoeker van onze website kunt u hier alvast uw wasmunt claimen door onderstaand formulier in te vullen.

U bent dan tijdens de beurs verzekerd van een wasmunt waarmee u kans maakt op een duurzame goodie. 

Recap Recreatie Vakbeurs 2022

Op 15, 16 en 17 november 2022 stond Rodus Professional voor het tweede jaar op rij trots op de Recreatie Vakbeurs. Gedurende dit evenement deelden wij uitgebreide informatie over onze innovatieve wasoplossingen die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van de recreatiesector te voldoen. Ons assortiment omvat hoogwaardige professionele wasmachines en drogers die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarnaast hebben we geavanceerde betaal- en doseersystemen die de bedrijfsvoering van onze klanten vereenvoudigen en optimaliseren. Wat ons echt onderscheidt, is onze expertise in het ontwerpen en inrichten van complete wasruimtes die naadloos aansluiten bij de specifieke eisen van recreatiebedrijven. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat uw gasten altijd kunnen genieten van schone, frisse linnen en kleding tijdens hun verblijf.

Rodus Professional: wij denken in wasoplossingen

Rodus Professional is al jaren actief in de recreatie sector en onderhoudt een groot dealernetwerk. Rodus Professional levert al jarenlang huishoudelijke, professionele en industriële wasmachines en drogers aan recreatieparken. Maar ook als het gaat om betaalsystemen, automatische zeep doseringssystemen of het compleet inrichten van uw wasserette bent u bij Rodus Professional aan het juiste adres.

Recreatie Vakbeurs 2023

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.