SELFSERVICE WASSERETTE

BRANCHES

Wij bieden een totaaloplossing voor uw selfservice wasserette.

Betaalbaar, eenvoudig in gebruik, informatie voorziening in meerdere talen zomaar een aantal belangrijke voorwaarden voor een Selfservice Wasserette. Wij van Rodus Professional bieden de totaaloplossing aan. Een volledige ingerichte wasserette met een digitaal betaalsysteem, professionele wasmachines en drogers, all-in onderhoudscontracten en 24/7 service bij storingen.

Professionele wasmachine
Professionele wasmachine

Betaalbaar en eenvoudig in gebruik.

Voorkom teleurstelling:
Met een volle wasmand aankomen bij de wasserette en er is geen machine beschikbaar, balen! Airwallet voorkomt dit met een super handig reserveringssysteem in haar app. Met dit digitaal betaalsysteem kan iedere gebruiker/bewoner een machine voor een tijdelijke periode reserveren. Wilt u meer weten over het AirWallet betaalsysteem met al haar voordelen, klik dan hier.

In meerdere talen beschikbaar
In grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht wonen veel internationale studenten en expats. Onze wasmachines en drogers zijn in heel veel talen in te stellen en het digitale betaalsysteem is in het engels. Het volledig leveren van een wasserette in een andere taal dan Nederlands is voor Rodus Professional dan ook geen enkel probleem!

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Geen ruimte om te investeren maar is de wasserette wel toe aan vervanging? Wij nemen de wasserette graag in beheer. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.