SELFSERVICE WASSERETTE

BRANCHES

Ontdek dé perfecte wasoplossing voor jouw selfservice wasserette.

Bij Rodus Professional hebben we de perfecte oplossing voor jouw selfservice wasserette, gebruiksvriendelijke apparatuur en meertalige informatievoorziening. Onze totaaloplossing omvat een volledig ingerichte wasserette met een geavanceerd digitaal betaalsysteem, professionele wasmachines en drogers, all-in onderhoudscontracten en een 24/7 storingsdienst.

Ben je op zoek naar een geschikte professionele of industriële wasmachine of droger voor een selfservice wasserette? Bij Rodus Professional weten we precies waar jouw behoeftes liggen. Samen gaan we op zoek naar de perfecte was- of droogmachine die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften. Wij begrijpen dat iedere onderneming uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak en helpen we je bij het vinden de perfecte wasoplossing.

Professionele wasmachine
Professionele wasmachine

Machines die aan jouw behoeften voldoen.

Betaalsystemen

Een goed functionerend betaalsysteem is onmisbaar voor een zelfbedieningswasserette. Het systeem moet voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en eenvoudig in gebruik zijn. Hoewel het gebruik van contant geld afneemt, wordt het nog steeds veel gebruikt.

Bij Rodus Professional ben je aan het juiste adres voor een betaalsysteem dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en beveiligingseisen, en zowel contante als digitale betalingen kan verwerken, met zelfs de mogelijkheid om op afstand wisselgeld te retourneren. Dit betaalsysteem kan worden aangesloten op alle wasmachines en drogers, en zelfs op deuren en verlichting.

De perfecte machine

Samen met onze klanten bekijken we welke wasmachine het beste bij de klant past. Hiervoor kunnen we een locatiebezoek afleggen. Zo bent je altijd zeker van de beste prijs, voorkomen we dat het water- en energieverbruik van de machines te hoog wordt en kunnen we het aantal wasbeurten gedurende de levensduur van de machine uitkristalliseren. Zo wast iedereen altijd met de perfecte wasmachine. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de selfservice wasserette gebruiksvriendelijk is en de beste resultaten oplevert. Dat is precies waar wij goed in zijn.

Duurzaamheid

Bij Rodus Professional werken we elke dag aan duurzamere keuzes. Vandaag, morgen en overmorgen, altijd. Wij blijven innoveren voor mens, milieu en maatschappij om de wereld schoner, groener en socialer te maken. Machines van Rodus Professional worden onder eerlijke, milieuvriendelijke en zorgvuldige omstandigheden geproduceerd.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Geen ruimte om te investeren maar is de wasserette wel toe aan vervanging? Wij nemen de wasserette graag in beheer. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.