SCHOONMAAKBEDRIJVEN

BRANCHES

Professionele wasmachines en drogers voor schoonmaakbedrijven.

Schoonmaken is een vak. Het reinigen van gebouwen wordt door een gedreven team van schoonmaakspecialisten uitgevoerd. De juiste kennis, middelen, apparatuur zijn dan ook een belangrijke onderdelen voor de professionele reiniging. Rodus Professional levert al jarenlang professionele wasmachines en drogers aan gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Onze machines staan zowel op grote als kleine locaties. Denk aan luchthavens, treinstations, kantorengebouwen, evenementenlocaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en onderwijs. Onze focus ligt op het blijven door ontwikkelen van wasprogramma’s voor schoonmaakmaterialen zoals microvezel.

Professionele wasmachine

Elke locatie een eigen schoonmaakmethode.

Betaalbaar
Elke locatie vraagt een schoonmaakmethode waar het wasproces naadloos op moet aansluiten. Reinigt u klamvochtig of droog, wordt er op locatie gewassen of op het hoofdkantoor, wordt er handmatig gedoseerd of middels een automatische zeepdosering.De huidige generatie wasmachines die Rodus Professional levert gaat zeer efficiënt om met water en energie. Natuurlijk vraagt een professioneel wasproces in eerste instantie om kwaliteit maar doordat het merk Schulthess ook huishoudelijke wasmachines en drogers produceert weet Schulthess wat er gevraagd wordt op het gebied van milieu en kunnen we ook bij professionele machines de verbinding maken tussen milieu en uitstekende resultaten. Deze machines zijn zelfs, indien men daar om vraagt, geschikt voor warm, zacht en regenwater.

Door het uitvoeren van jaarlijks preventief onderhoud en het reinigen van de wasmachines worden ze in goede conditie gehouden waardoor machines lang meegaan. Er vinden 70% minder service interventies plaats waardoor er door de servicemonteurs van Rodus Professional veel minder kilometers worden afgelegd. Ook is de efficiëntie op het gebied van energiegebruik van deze machines groter omdat er minder vervuiling in de afvoer en rondom de warmte elementen ontstaat.

Geen administratie

Daarnaast voeren de Servicemonteurs van Rodus Professional een NEN3140 keuring uit waardoor er voor medewerkers maar ook voor pandeigenaren zekerheid is van elektrisch gekeurde machines. Op het gebied van Arbo en veiligheid is dit belangrijk. Veilig werken is de verantwoordelijkheid van ons allemaal. Door de handelingen te beperken en machines op hoogte te plaatsen zijn er ergonomische voordelen. Daarnaast kunnen we de verhoging uitvoeren met een vuillade welke de afvoer beschermt. Zeker bij het gebruik van vloermoppen heeft dit groot nut.

Handig dashboard
Deze wasmachines kennen een levensduur die vaak ver over de looptijd van aanbestedingen heen gaat. Deze machines worden dan opgehaald door Rodus Professional, gereinigd, tijdelijk opgeslagen in de parkeerstraat, en weer ingezet op een andere locatie. Daarmee worden de machines zo lang mogelijk benut. De machines bestaan uit zo min mogelijk plastic en kunnen door de manier van produceren en de toegepaste materialen zeer goed worden gerecycled via de bekende weg “Wecycle”. Daarnaast garandeert Schulthess een lange periode van beschikbaarheid van onderdelen. Deze “reparability” is ook een aandachtspunt van Techniek Nederland en de verwachting is dat er in de komende jaren veel aandacht zal zijn voor producten die zo lang mogelijk mee zullen gaan.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook een professionele wasoplossing voor uw schoonmaakbedrijf? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.