ZORGINSTELLINGEN

BRANCHES

Wasoplossingen voor zorginstellingen.

De zorg, een plek waar hygiëne op nummer één hoort te staan. Een optimaal wasproces is dan ook essentieel. Elke omgeving vraagt om een eigen wasproces als het nu gaat om een dagbesteding, gehandicapte zorg, bejaardentehuis of verslavingszorg.

Bel ons voor advies : +31884004100

Een optimaal wasproces is essentieel.

Waar er meerdere personen de wasserette bedienen is het belangrijk om met gepersonaliseerde programma’s te werken. Programma’s die aansluiten bij het type wasgoed en die bijdrage aan een optimale hygiëne. Wij van Rodus Professional hebben voor elk type wasprogramma het juiste wasmiddel. Wij verzorgen voor elke locatie een passende wasoplossing wat zorgt voor schone en hygiënische was. Ook maken wij veel gebruik van professionele wasmachines en drogers van het Zwitserse merk Schulthess met speciale wasprogramma’s. Kortom, wij als full service dienstverlener kunnen voor elke zorginstelling wat betekenen.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook een professionele wasoplossing voor uw zorginstelling? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.