ZORGTOTAAL 2022

BEURZEN

Rodus professional was aanwezig op de Zorgtotaal 2022!

Fijn, we mochten elkaar weer begroeten op beurzen. Rodus Professional was samen met BOMA aanwezig op de Zorgtotaal beurs welke gehouden werd van 14 t/m 16 juni 2022 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze Zorgtotaal beurs konden bezoekers de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg vinden. Mocht u ons gemist hebben en toch benieuwd zijn wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen, bekijk dan nu onze brochure zorg!

Zorgtotaal 2022 beurs Jaarbeurs Utrecht
Download onze zorg brochure
Zorgtotaal 2022
BOMA

Rodus Professional: wij denken in wasoplossingen

Rodus Professional is al jaren actief in de schoonmaak, recreatie, zorg, horeca en onderhoudt een groot dealernetwerk. Rodus Professional levert al jarenlang huishoudelijke, professionele en industriële wasmachines en drogers aan gerenommeerde zorginstellingen, ziekenhuizen en schoonmaakbedrijven. Onze wasapparatuur staan zowel op grote als kleine locaties. Denk aan luchthavens, treinstations, kantorengebouwen, evenementenlocaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en onderwijs. Iedere locatie is uniek en vraagt om oplossing op maat. Dit kan bijvoorbeeld een technische aanpassing zijn om de afvoer te beschermen.

Download onze zorg brochure

BOMA: alles voor schoonmaak en hygiëne.

Wij zullen samen met BOMA aanwezig zijn tijdens de Zorgtotaal 2022 beurs. BOMA is een oplossingsgericht bedrijf met medewerkers die positief, betrokken en “hands-on” de schoonmaak simpel, slim en leuk maken! BOMA noemt haar ambitie OneZero, een werktitel van permanente ontwikkeling met als ultieme doelstelling: dé facility-leverancier voor haar klanten worden met ONE solution en ZERO impact. BOMA verbetert continu hun processen om toegevoegde waarde te realiseren met een optimaal gebruik van grondstoffen en energie. De milieu- en mobiliteitsimpact monitoren ze dan ook zorgvuldig.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u meer weten over onze deelname aan de Zorgtotaal 2022 beurs? Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.