Doe zaterdag 23 maart om 20.30 uur samen met ons een uur lang het licht uit.

Bij Rodus Professional werken we elke dag aan het maken van duurzamere keuzes, niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen, overmorgen en altijd. Wij geloven in innovatie voor mens, milieu en maatschappij, om de wereld schoner, groener en socialer te maken, voor zowel de huidige als de toekomstige generaties. Samen naar een groenere toekomst.

Earth Hour, een wereldwijde beweging waarbij mensen symbolisch hun steun betuigen aan de planeet door hun lichten uit te doen, sluit perfect aan bij ons beleid. Vorig jaar hebben deelnemers wereldwijd meer dan 410.000 uur teruggegeven aan de aarde. Maar waarom is Earth Hour zo belangrijk?

Natuurverlies en klimaatverandering hebben grote gevolgen voor al het leven op onze planeet. Als we de Sustainable Development Goals (SDG’s) tegen 2030 willen halen, moeten we meer doen. We moeten onherstelbare schade aan onze planeet voorkomen en ervoor zorgen dat we in 2030 meer natuur hebben dan nu. Dit betekent dat iedereen (mensen, gemeenschappen, bedrijven en overheden wereldwijd) actie moet ondernemen. Door deel te nemen aan Earth Hour geef je een uur lang terug aan de aarde.

Op zaterdag 23 maart om 20.30 uur lokale tijd is het weer zo ver. Doe mee en doe een uur lang je lichten uit. Het is een eenvoudige manier om te laten zien dat we om de natuur geven en ons inzetten voor een duurzamere toekomst.

Bij Rodus Professional moedigen we onze klanten, partners en medewerkers aan om deel te nemen aan Earth Hour. Samen kunnen we een verschil maken. Laten we samen een stap zetten naar een groenere toekomst.