HET WETCLEAN PROCES BESCHERMT HET MILIEU

DUURZAAMHEID

wetClean

Water in plaats van chemicaliën: deze nieuwe manier van nat reinigen is briljant eenvoudig! Met Schulthess-wetClean kunnen bijna alle materialen in één batch worden gereinigd waarbij sorteren op vezel-type of materiaalsamenstelling niet meer nodig is. Het proces is zelfs geschikt voor leer en zeer gevoelig textiel. Elke batch gebruikt 60% van het trommelvolume, wat de procestijd beïnvloedt: reinigen, drogen en afwerken in slechts één uur.

Duurzaamheid van A tot Z: Bij lage verbruikswaarden voor elektriciteit en water wordt rekening gehouden met het ecologische evenwicht. Het waardebehoudende, textiel-vriendelijke proces wetClean verlengt bovendien de levensduur van het textiel en verlaagt zo de aanschafkosten.

Lastig wasgoed? Dat is er niet meer!

De speciale wetClean-wasprogramma’s zijn perfect afgestemd op de behoeften van ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit betekent dat keukenlinnen, incontinentie-linnen, desinfectiedoeken, moppen of bovenkleding zeker hygiënisch schoon zijn. Agressieve chemicaliën zijn niet meer nodig. Het wetClean-proces van Schulthess is op waterbasis – een milieuvriendelijk alternatief.

De perfecte combinatie voor professionals: met het wetClean-proces zijn de Schulthess wasdrogers de ideale aanvulling op de wasmachines. Deze professionele combinatie zorgt ervoor dat de beste resultaten worden behaald. De Schulthess drogers bereiden het textiel perfect voor op de finish. Het specifieke droogproces voorkomt kreuken, waardoor het strijken tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Duurzaamheid Rodus Professional

wetClean is ideaal voor deze textielsoorten:

– Wasgoed uit het ziekenhuis en zorginstellingen: ook incontinentiewas en desinfecterend wasgoed
– Keukenlinnen
– Moppen
– Overjurken
– Bovenkleding zoals jassen, broeken, vesten en truien (van oa, wol en zijde)
– Trouw- en galajurken
– Ademende sport- en regenkleding, donsjacks, skipakken
Dekbedden zoals wollen dekens, dekbedden en reumatische dekens, dekbedden, slaapzakken
Beschermende kleding voor brandweer en reddingsdiensten
Uniformen, werkkleding
– Lederwaren en motorkleding

Meer weten over wetClean of onze andere duurzaamheid oplossingen?

Neem snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.