Uncategorized

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Ter bescherming van onze monteurs op de weg hebben wij een aantal maatregelen opgesteld om veilig te kunnen werken. Wij gaan er van uit dat deze realiseerbaar zijn op uw locatie, indien dit niet mogelijk is dan willen wij dit graag horen van u, en kunnen wij de reparatie niet uitvoeren.

  • U dient de ruimte waar gewerkt moet worden van te voren goed te ventileren.
  • Om direct contact met de monteur te vermijden dient u zoveel mogelijk afstand te houden (minimaal 2 meter en bij voorkeur niemand in dezelfde ruimte). Dit geldt ook voor overige personeelsleden, bewoners of cliënten.
  • Bij binnenkomst dient de klant eerst de deur open te doen en weg te lopen, zodat de monteur hierna de ruimte kan betreden.
  • De monteur belt de klant ongeveer een half uur van te voren en vraagt of er personen aanwezig zijn met gezondheidsklachten / symptomen van het virus.
  • Onze monteurs zullen namens u tekenen voor een correcte ontvangst of reparatie, om besmetting via pen of tablet pc te voorkomen.
  • Indien u onze monteurs uw locatie laat bezoeken en het blijkt dat hier niet op een veilige manier door onze monteurs gewerkt kan worden dan zullen zij de bezorging of reparatie niet uitvoeren. Wij zullen de gemaakte kosten voor dit bezoek dan wel aan u doorberekenen

Wij rekenen op uw medewerking om gezamenlijk zorg te dragen voor een veilige omgeving voor zowel u als onze monteurs. Alvast vriendelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *