Nieuwe self-service wasserette voor recreatiepark De Jerden te Sloten

Voor Recreatiepark de Jerden heeft Rodus Professional een compleet nieuwe self-service wasserette ingericht voor haar gasten. Deze wasserette wordt naast de gasten op het recreatiepark gebruikt door bezoekers die aanleggen aan hun eigen kade.Recreatiepark De Jerden is een uniek park op een minstens zo mooie plek nabij het pittoreske Sloten en het Slotermeer. De Jerden is een prachtige combinatie van camping, aanleg kade en horeca. De eigenaren van dit recreatiepark zijn Steven en Klaziena van der Zee. Zij zijn een aantal jaar geleden gestart met hun droom om samen een vakantiepark te beheren. Met de investeringen, aanpassingen en energie wordt het recreatiepark mooier en mooier.

Eén van de meest recente investeringen was het vervangen van de verouderde self-service wasserette. De oude inrichting van de wasserette: één professionele wasmachine en één wasdroger met muntbediening van circa 10 jaar oud. Steven en Klaziena zochten een partij die hen kon ondersteunen om deze wasserette te vervangen. De wens: een aantrekkelijke maar ook vooral gebruiksvriendelijke wasserette in te richten waarin de gebruiker digitaal kan betalen voor haar was- en droogbeurt.

Rodus Professional biedt campings en vakantieparken een all-in concept aan waarin iedere ondernemer of parkbeheerder een self-service wasruimte kan inrichten waarin men de keuze heeft deze te kopen, te huren of zelfs niets te investeren. Met het all-in concept richtte Rodus Professional zonder investering de wasruimte in van Recreatiepark de Jerden met:

– 2 professionele wasmachines
– 1 professionele wasdroger
– Nayax cashless betaalsysteem
– Centrale kast voor het betaalsysteem, doseerpompen en opslag van wasmiddel
– Automatische wasmiddeldosering
– Eco label wasmiddel
– Overige inrichting zoals: kast- en machinestickers

Steven van der Zee, Recreatiepark de Jerden:

“Wij zijn blij met de keuze voor het all-in concept van Rodus Professional aangezien zij hebben laten zien in het gehele proces betrokken te zijn, van ontwerp tot inrichting. Met het inzetten van het Nayax Onyx systeem voor contactloze betalingen en automatische wasmiddeldosering van een hoog geconcentreerd eco-label wasmiddel is de wasruimte helemaal state-of-the-art. Zij maken ook nog eens van de wasruimte een oprechte ‘eye catcher’ met de antraciet Zwitserse Schulthess apparatuur en bestickering en niet onbelangrijk: de gast is ontzettend tevreden. Tot slot.. Wij hebben er geen omkijken meer naar! Een win-win situatie!”

– 2 x Schulthess Topline 9240
– 1 x Schulthess Topline TA9350
– 1 x betaal- en chemiekast

Self-service-wasserette