BETAALOPLOSSING WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Meegaan met de laatste technologische ontwikkelingen.

Wilt u de gebruikers van uw wasmachines en wasdrogers de beste gebruikerservaring bieden? Wij van Rodus Professional bieden diverse betaaloplossingen aan voor uw was apparatuur. Zo kunt u kiezen voor zowel munt systemen als digitale systemen met gebruik van een mobiele telefoon. Voor iedere wasruimte is er weer een passende betaaloplossing. Wij van Rodus Professional helpen en adviseren u graag verder.

Wanneer u bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor een wasserette, wasruimte camping of andere accommodatie waar een wasoplossing beschikbaar is voor klanten, kan een geautomatiseerd betaalsysteem voor je wasmachine een uitkomst zijn. Allereerst heeft u geen gedoe met contant geld. Alle betalingen worden geregistreerd waardoor u met een simpele actie een overzicht van inkomsten kan genereren. Daarnaast heeft vandaag de dag bijna iedereen een smartphone waar onze apps op beschikbaar zijn. Betalen kan dus niet eenvoudiger. R0dus Professional is dus uw partner voor een betaaloplossing wasmachine.

Betaaloplossing wasmachine

Airwallet: Handig mobiel betaalsysteem.

Bent u opzoek naar een snelle en eenvoudige oplossing voor uw wasserette? Dan is AirWallet de oplossing. Met AirWallet betalen uw klanten gemakkelijk met hun mobiel om te kunnen wassen en drogen. Geen gedoe meer met (euro)munten en via een digitaal dashboard heeft u overzicht over alle transacties.

Pay2Wash: Het wasserette automatiseringssysteem van deze tijd.

Uitgebreid inzicht krijgen in uw wasserette machines? Dan is Pay2Wash de oplossing. Met Pay2Wash kunnen uw gebruikers in één overzicht zien welke machines er beschikbaar zijn, krijgen ze notificaties wanneer de machine klaar is en biedt het diverse online betaalmogelijkheden. Als beheerder heeft u duidelijke overzichten en uitgebreide statistieken middels een online dashboard.

Inepro: Het betaalsysteem voor de recreatie.

Met de betaalkasten van Inepro heeft u de mogelijk om te kiezen voor een euromunt of unieke coin kast. De betaalkasten zijn zeer eenvoudig te installeren op de wasapparatuur die Rodus Professional in haar assortiment heeft. Door de ingegoten elektronica en de mechanische muntproever zijn de betaalkasten zeer geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes.

SafePay: hét betaalsysteem voor een “Self Service Wassalon”.

Het betaalsysteem SafePay is hét systeem voor uw “Self Service Wassalon”. Dit betekent dat de gebruiker goed opmerkt wanneer de wasmachine of droger gereed is voor gebruik en u eenvoudig en op afstand middels een app (IOS/Android) het systeem kan besturen. De klant kan betalen middels euromunten, biljetten (geeft wisselgeld) en contactloos bankpas of mobiel.

Elke locatie is uniek.

Wilt u meer weten of de betaaloplossingen welke wij u kunnen bieden, neem dan contact op met onze adviseur. Samen met u nemen we uw situatie door en bepalen we de juiste oplossing.

Professionele wasmachine

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.