DANUBE INDUSTRIËLE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een Danube industriële wasmachine?

Donau is een toonaangevend internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van wasmachines. Daarbij een bijzondere aandacht voor de sectoren gezondheidszorg, industrie en horeca. Zij bieden diverse oplossingen voor het wassen, drogen en strijken van uw wasgoed. Dit alles zodat het perfect voldoet aan de specifieke behoeften van uw instelling. Dankzij een rijke historie en ruime ervaring in diverse sectoren en door sinds 1947 aan het werk te zijn, weet Danube dat elke installatie andere behoeftes en werkvolumes heeft. Danube is 100% betrokken bij elk project en is er voor elke klant. Van intensieve begeleiding gedurende het aankoop- en installatieproces tot het aanbieden hen de best mogelijke technische trainingen en after-sales service. Bij alle professionele en industriële wasmachines van Danube staan de volgende kernwaarden centraal; hoge prestaties, energie-efficiëntie, connectiviteit, robuustheid en veelzijdigheid.

Bent u geïnteresseerd in een Danube industriële wasmachine? Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over deze industriële wasmachine.

ONS ASSORTIMENT
danube industriële wasmachine

Danube is meer dan alleen industriële wasmachines.

Danube biedt ook een volledige gamma van machines voor industriële wasserijen aan waarmee we beantwoorden aan de huidige behoeften van de farmaceutische, chemische, nucleaire industrie… Een andere belangrijke bedrijfssector van ons bedrijf zijn wasserettes. Zo kunnen de meeste van onze modellen eenvoudig worden aangepast in een zelfbedieningsversie. U vindt er wasmachines, drogers, wandstrijkmachines en hoogproductieve mangels, ultramoderne afwerkingsapparatuur, ozonkasten… alles wat u nodig heeft om uw wasgoed te verbeteren en te optimaliseren. Het is belangrijk op te merken dat de overgrote meerderheid van onze machines standaard is uitgerust met de nieuwe ET2, een microprocessor die is uitgerust met een groot aanraakscherm en geavanceerde functies op het gebied van connectiviteit en energie-efficiëntie.

Bent u geïnteresseerd in een Danube industriële wasmachine of een van onze andere professionele en industriële machines? Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over deze industriële wasmachine.

ONS ASSORTIMENT
danube professionele wasmachines

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een industriele wasmachine en/of droger van Danube? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.