ELECTROLUX PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Electrolux professionele wasmachine

Electrolux Professional is een begrip in niet alleen de witgoed markt maar ook dankzij professionele oplossingen voor keuken, dranken en wasserij.  Ze ontwerpen complete, duurzame en geïntegreerde oplossingen met een hoge productiviteit, lage onderhoudskosten en groot gebruiksgemak. Electrolux biedt specifieke machines per segment aan, van de meest veeleisende hygiënenormen (facility management, boerderij, hygiëne),  tot de meest intuïtieve machines voor wassalons of wooncomplexen. Een electrolux professionele wasmachine is handig in gebruik en kent een duurzaam karakter tot wel 30.000 wasbeurten met zware beladingen.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Electrolux wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Electrolux wasmachines.

electrolux professionele wasmachine

Onderhoud wasmachine

Als full service dienstverlener biedt Rodus Professional alle diensten aan als het gaat om de aanschaf, het onderhoud of reparatie van uw professionele electrolux wasmachine. Onderhoud aan uw machinepark zorgt ervoor dat uw wasproces optimaal uitgevoerd wordt en uw machines langer meegaan wat uiteindelijk goed is voor uw portemonnee. U hoeft ook minder naar uw machines om te kijken omdat deze bij Rodus Professional in goede handen is.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Reparatie wasmachine

Het kan voorkomen dat uw professionele wasmachine niet helemaal werkt zoals hij zou moeten werken. Dan is het goed om te weten dat wij van Rodus Professional bijna alle merken professionele wasmachines en droger kunnen repareren. Naast onze eigen monteurs werken wij ook samen met ons zusterbedrijf De Smid Reparatie welke over meer dan 30 monteurs beschikken. Dit betekent dat wij snel kunnen handelen wanneer de nood hoog is.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger of zoekt u iemand voor onderhoud of reparatie aan uw Primus professionele wasmachine? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.