ELECTROLUX PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Electrolux professionele wasmachine

Electrolux Professional is een begrip in niet alleen de witgoed markt maar ook dankzij professionele oplossingen voor keuken, dranken en wasserij.  Ze ontwerpen complete, duurzame en geïntegreerde oplossingen met een hoge productiviteit, lage onderhoudskosten en groot gebruiksgemak. Electrolux biedt specifieke machines per segment aan, van de meest veeleisende hygiënenormen (facility management, boerderij, hygiëne),  tot de meest intuïtieve machines voor wassalons of wooncomplexen. Een electrolux professionele wasmachine is handig in gebruik en kent een duurzaam karakter tot wel 30.000 wasbeurten met zware beladingen.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Electrolux wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Electrolux wasmachines.

electrolux professionele wasmachine

Waarom kiezen voor een Electrolux professionele wasmachine?

Electrolux is een toonaangevende fabrikant van professionele wasmachines en andere apparatuur voor de professionele wasserijsector. Hun professionele wasmachines zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende sectoren, waaronder de horeca, gezondheidszorg, industrie en openbare diensten. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Electrolux professionele wasmachines:

Grootte en capaciteit

De professionele wasmachines van Electrolux zijn beschikbaar in verschillende maten en hebben vaak een grote capaciteit. Dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden wasgoed te wassen in één enkele cyclus, wat tijd en energie bespaart.

Efficiëntie

Electrolux wasmachines zijn ontworpen om efficiënt te zijn in termen van water- en energieverbruik. De machines zijn uitgerust met functies zoals een automatische waterdosering en sensoren om het verbruik te optimaliseren.

Duurzaam

Electrolux professionele wasmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn bestand tegen zwaar gebruik. De machines hebben een robuuste constructie en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen corrosie en slijtage.

Gebruiksvriendelijk

De wasmachines van Electrolux zijn gemakkelijk te bedienen en hebben een intuïtieve interface. De machines hebben vaak verschillende wasprogramma’s om aan verschillende behoeften te voldoen.

Geavanceerde functies

Electrolux professionele wasmachines zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals een automatische balanscontrole, automatische dosering van wasmiddelen en een veiligheidsdeursysteem. Deze functies zorgen voor een efficiënte werking en een betrouwbaar wasresultaat.

Flexibiliteit

Electrolux professionele wasmachines zijn flexibel en aanpasbaar aan verschillende wasbehoeften. De machines hebben vaak functies zoals variabele snelheidsregeling en verschillende wasprogramma’s om aan verschillende behoeften te voldoen.

Onderhoud wasmachine

Als full service dienstverlener biedt Rodus Professional alle diensten aan als het gaat om de aanschaf, het onderhoud of reparatie van uw professionele electrolux wasmachine. Onderhoud aan uw machinepark zorgt ervoor dat uw wasproces optimaal uitgevoerd wordt en uw machines langer meegaan wat uiteindelijk goed is voor uw portemonnee. U hoeft ook minder naar uw machines om te kijken omdat deze bij Rodus Professional in goede handen is.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Reparatie wasmachine

Het kan voorkomen dat uw professionele wasmachine niet helemaal werkt zoals hij zou moeten werken. Dan is het goed om te weten dat wij van Rodus Professional bijna alle merken professionele wasmachines en droger kunnen repareren. Naast onze eigen monteurs werken wij ook samen met ons zusterbedrijf De Smid Reparatie welke over meer dan 30 monteurs beschikken. Dit betekent dat wij snel kunnen handelen wanneer de nood hoog is.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Over Electrolux

Electrolux is een bekend merk op het gebied van huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn innovatieve technologieën en hoogwaardige producten. Elektrolux wasmachines zijn ontworpen om efficiënt en effectief te wassen, met aandacht voor energiebesparing en milieuvriendelijkheid. Ze bieden een breed scala aan functies en programma’s om aan verschillende wasbehoeften te voldoen.

Professionele producten van Electrolux

Electrolux biedt een breed scala aan professionele producten voor verschillende toepassingen in de commerciële sector. Hier zijn enkele voorbeelden:

Professionele wasmachines

Electrolux biedt een uitgebreide selectie van professionele wasmachines die speciaal zijn ontworpen voor commerciële wasserijomgevingen. Deze wasmachines zijn gebouwd om grote hoeveelheden wasgoed efficiënt en effectief te kunnen verwerken. Daarnaast bieden de professionele wasmachines van Electrolux grote capaciteit, geavanceerde functies, duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Professionele drogers

rofessionele drogers van Electrolux grote capaciteit, geavanceerde droogtechnologieën, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Ze zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van commerciële wasserijomgevingen, waar snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal zijn voor het droogproces van grote hoeveelheden wasgoed.

Professionele was- en mangelsystemen

Naast professionele wasmachines en drogers biedt Electrolux ook complete was- en mangelsystemen voor grootschalige wasserijtoepassingen. Deze systemen omvatten transportbanden, vouwmachines en mangels om efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.