FULL SERVICE DIENSTVERLENER

OPLOSSINGEN

Actief binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt.

Rodus Professional is een full service dienstverlener die samen met haar zusterbedrijf De Smid Reparatie landelijk opereert binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt. Wij bieden een platform aan (middel) grote organisaties om op gebied van alle witgoedapparatuur te ontzorgen. Dit bestaat uit advies en verkoop, storingen en reparaties voor alle locaties van de organisatie.

Ontzorgen betekent samenwerken.

Wij van Rodus Professional maken een volledige inventarisatie van alle witgoedapparatuur dat aanwezig is op de locatie. Middels een unieke website omgeving voor u als klant eenvoudig op elk moment van de dag de storing aanmelden. Op deze manier heeft uw binnen 24 uur een afspraak gemaakt met onze servicemonteur. Na bezoek versturen we een statusrapport met gedane werkzaamheden en adviezen. Jaarlijks onderhouden van witgoedapparatuur betekend een lange levensduur. Tijdens het jaarlijks onderhoud voeren we altijd een NEN3140 keuring uit, wel zo veilig!

Wij helpen met maken van de juiste keuze. Aan de hand van de inventarisatie per locatie en de besproken budgetten stellen we een assortiment samen.
Met een vast aanspreekpunt van een binnen en buitendienst medewerker van Rodus Professional bieden we snelheid en is elke locatie ontzorgt.

Wat is witgoedapparatuur ook alweer?

In (middel) grote organisatie leveren we service aan:
– Professionele en huishoudelijke wasmachines en drogers
– Professionele en huishoudelijke (inbouw) vaatwassers
– Huishoudelijke (inbouw) combimagnetrons
– Huishoudelijke (inbouw) koelkasten en vrieskasten
– Huishoudelijke (inbouw) kookplaten gas en inductie

Rodus Professional uw full service dienstverlener?

Het voordeel van samenwerken met Rodus Professional als full service dienstverlener is dat u als klant één aanspreekpunt heeft voor verschillende behoeften, wat kan leiden tot meer efficiëntie, gemak en een betere coördinatie van diensten. Andere voordelen zijn:

Diversiteit aan diensten

Rodus Professional biedt een verscheidenheid aan diensten aan in verschillende branches. Dit kunnen diensten zijn zoals advies, consultancy, ontwerp, implementatie, onderhoud, reparatie, training, logistiek, enzovoort. We streven ernaar om aan verschillende behoeften van klanten te voldoen, zodat klanten niet meerdere leveranciers hoeven in te schakelen.

Expertise en ervaring

Wij als full-service dienstverleners hebben vaak een breed scala aan expertise en ervaring op verschillende gebieden binnen professioneel wassen en drogen. We hebben een team van professionals met diverse vaardigheden en kennis, waardoor we in staat zijn om hoogwaardige diensten te leveren in verschillende disciplines.

Klantgerichtheid

Wij richten ons als full service dienstverlener op het begrijpen van de behoeften van onze klanten en het bieden van op maat gemaakte (was)oplossingen. We werken nauw samen met onze klanten om hun doelstellingen en vereisten te begrijpen en passen hun diensten dienovereenkomstig aan.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.