FULL SERVICE DIENSTVERLENER

OPLOSSINGEN

Actief binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt.

Rodus Professional is een full service dienstverlener die samen met haar zusterbedrijf De Smid Reparatie landelijk opereert binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt. Wij bieden een platform aan (middel) grote organisaties om op gebied van alle witgoedapparatuur te ontzorgen. Dit bestaat uit advies en verkoop, storingen en reparaties voor alle locaties van de organisatie.

Bel ons voor advies : 088-4004100

Ontzorgen betekent samenwerken.

Wij van Rodus Professional maken een volledige inventarisatie van alle witgoedapparatuur dat aanwezig is op de locatie. Middels een unieke website omgeving voor u als klant eenvoudig op elk moment van de dag de storing aanmelden. Op deze manier heeft uw binnen 24 uur een afspraak gemaakt met onze servicemonteur. Na bezoek versturen we een statusrapport met gedane werkzaamheden en adviezen. Jaarlijks onderhouden van witgoedapparatuur betekend een lange levensduur. Tijdens het jaarlijks onderhoud voeren we altijd een NEN3140 keuring uit, wel zo veilig!

Wij helpen met maken van de juiste keuze. Aan de hand van de inventarisatie per locatie en de besproken budgetten stellen we een assortiment samen.
Met een vast aanspreekpunt van een binnen en buitendienst medewerker van Rodus Professional bieden we snelheid en is elke locatie ontzorgt.

Wat is witgoedapparatuur ook alweer?

In (middel) grote organisatie leveren we service aan:
– Professionele en huishoudelijke wasmachines en drogers
– Professionele en huishoudelijke (inbouw) vaatwassers
– Huishoudelijke (inbouw) combimagnetrons
– Huishoudelijke (inbouw) koelkasten en vrieskasten
– Huishoudelijke (inbouw) kookplaten gas en inductie

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook een professionele wasoplossing voor uw schoonmaakbedrijf? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 088-4004100.