GIRBAU PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een Girbau professionele wasmachine?

Girbau, opgericht in 1960, is een wereldleider in uitgebreide professionele wasoplossingen voor de industriële, commerciële en verkoopsector, erkend om zijn hoge mate van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Girbau’s doel is om maximale waarde te creëren voor haar klanten, hen te ondersteunen bij hun professionele groei en zich aan te passen aan de gebieden waar het actief is.

Nabijheid, zorg voor het milieu en een focus op innovatie maakt Girbau een prima keuze wanneer u op zoek bent naar een Girbau professionele wasmachine en bent toegewijd om nu en in de toekomst de beste oplossingen te hebben voor de waswereld. Samen met onze Belgische partner Automatic Industries staan we achter de keuze van een Girbau wasmachine.

ONS ASSORTIMENT
Girbau professionele wasmachine

Een Girbau professionele wasmachine in de praktijk.

Bekijk hier een korte impressie over het gebruik van Girbau professionele wasmachines in een wasserette in Belgie welke we samen met onze Belgische partner Automatic Industries hebben gerealiseerd. Naast het gebruik van professionele wasmachines en drogers maakt deze wasserette ook gebruik van een automatisch dosering- en betaalsysteem. Ook deze kunnen wij voor u verzorgen.

Een Girbau professionele wasmachine is een duurzame keuze!

  • Commercieel: voor kleine en middelgrote interne wasserijen (hotels, bejaardentehuizen, klinieken, sportscholen enzovoort).
  • Vended: voor selfservice wasserijen met als gemeenschappelijk doel het creëren van winstgevende bedrijven voor eigenaren en prettige plekken voor gebruikers.
  • Industrieel: gericht op grootschalige industriële wasserijen waarvoor Girbau zorgt voor de best mogelijke apparatuur, rationele linnen circulatiestromen, automatisering van processen, minimaal energieverbruik en zorg voor het milieu.
  • Diensten: Girbau verkoopt geen machines. Het verkoopt oplossingen. Het werk van deze divisie varieert van de traditionele essentiële rol, zoals after-sales services, tot baanbrekende nieuwe services (financiën, online service, ondersteuning en training, enz.).

Wilt u meer weten over professionele machines of in welke marksegmenten wij actief zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.