PRIMUS PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een Primus professionele wasmachine?

De afgelopen 100 jaar is Primus uitgegroeid tot een sterke speler binnen de diverse en competitieve Europese markt, met een stevige basis waarbij ruimte voor innovatie en een passie voor onze klanten steeds voorop staat. Primus ontwikkeld trendzettende, ecologisch verantwoorde oplossingen met een ongeëvenaarde efficiëntie en een gestroomlijnd design. Uiteindelijk is het doel om zo simpel mogelijk tot een maximale efficiëntie te komen, met optimaal gebruik van middelen in gedachten.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Primus professionele wasmachine

Reparatie wasmachine

Rodus Professional beschikt over een aantal deskundige monteurs welke de meeste merken professionele wasmachine kan repareren, zo ook een Primus wasmachine. Dus wanneer u problemen of een storing heeft aan uw Primus apparatuur, dan kan Rodus Professional wellicht iets voor u betekenen. Neem contact op met onze binnendienst.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Wat zijn de voordelen van een Primus professionele wasmachine?

De professionele wasmachines van Primus bieden een aantal voordelen ten opzichte van consumentenwasmachines, vooral in situaties waarin de machines intensief worden gebruikt. Hier zijn enkele van de voordelen van Primus professionele wasmachines:

Efficiëntie

Professionele wasmachines van Primus zijn ontworpen om snel en efficiënt te werken, met programma’s die zijn afgestemd op specifieke soorten textiel en vuil.

Aanpasbaarheid

Primus professionele wasmachines zijn vaak uitgerust met tal van programmeerbare opties en functies die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van hun gebruikers.

Capaciteit

De professionele wasmachines van Primus hebben doorgaans een grotere capaciteit dan consumentenwasmachines, wat betekent dat ze meer wasgoed in één keer kunnen verwerken.

Duurzaam

Primus wasmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zwaar gebruik in commerciële omgevingen.

Service

Primus biedt uitgebreide ondersteuning en service voor hun producten, inclusief training en technische ondersteuning, zodat hun klanten het meeste uit hun wasmachines kunnen halen en deze goed kunnen onderhouden.

Onderhoud wasmachine

Onderhoud is erg belangrijk bij een professionele wasmachine. Wanneer u uw machinepark regelmatig laat controleren op storingen en laat onderhouden kunt u langer genieten van uw professionele wasapparatuur. Als full service dienstverlener dient Rodus Professional ook onderhoudscontracten aan. Zo weet u zeker dat uw Primus wasmachine altijd in de beste staat is door periodiek onderhoud waardoor u kunt langer kunt genieten van uw professionele wasmachines en drogers.

Wij van Rodus Professional kunnen u alles vertellen over Primus wasmachines. Ook onderhouden en repareren wij Primus wasmachines.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger of zoekt u iemand voor onderhoud of reparatie aan uw Primus professionele wasmachine? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.