PROFESSIONEEL WASSEN

OPLOSSINGEN

Professioneel wassen, dat regelen wij van a tot z!

U wilt professioneel wassen en drogen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elke onderneming die flink wat wasgoed verzet heeft andere behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste wasmachine en/of industriële wasmachine of droger. Wasmachines voor professioneel gebruik worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca. Naast professionele wasmachines en drogers kunt u ook – mits de behoefte daar toe doet – kiezen voor industriële wasmachines. In beide gevallen voorziet Rodus u van het juiste advies.

Op onze assortiment pagina kunt u alvast een overzicht zien van professionele machines. Wilt u graag advies welke wasmachine het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

Wat zijn de voordelen van professioneel wassen en drogen?

Het gebruik van een professionele wasmachine of droger biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties die veel wasgoed moeten verzetten. Wij hebben de voordelen voor het gebruik van een professionele wasmachine op een rij gezet.

Grootte en capaciteit

Professionele wasmachines en drogers zijn groter dan consumentenwasmachines en hebben een grotere capaciteit. Dit betekent dat je meer wasgoed kunt wassen in één cyclus, waardoor je tijd en geld bespaart.

Duurzaam karakter

Professionele wasmachines zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn over het algemeen duurzamer dan consument wasmachine. Ze zijn gebouwd om veelvuldig te worden gebruikt en schrijven daardoor minder af.

Betrouwbaarheid

Professionele wasmachines zijn vaak uitgerust met krachtige motoren en duurzame onderdelen, waardoor ze minder snel kapot gaan en minder reparaties nodig hebben dan consumentenwasmachines.

Wasprogramma’s

Professionele wasmachines bieden doorgaans een breder scala aan wasprogramma’s en opties dan consumentenwasmachines, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan wasgoedtypes en -materialen.

Tijdsbesparing

Door de grotere capaciteit en efficiëntere werking van professionele wasmachines kun je meer wasgoed in minder tijd wassen, waardoor je tijd bespaart en de productiviteit van je bedrijf verhoogt.

Energie- en waterbesparing

Professionele wasmachines zijn ontworpen om energie- en waterzuinig te zijn, waardoor ze minder kosten en beter zijn voor het milieu dan consumentenwasmachines. Goed voor het milieu en de energie- en waterrekening.

Een wasmachine voor professioneel gebruik voor uw onderneming

Professionele wasmachines en drogers zijn ontworpen om energie- en waterzuinig te zijn, waardoor ze minder kosten en beter zijn voor het milieu dan consumentenwasmachines. Goed voor het milieu en de energie- en waterrekening. Wij leveren bij voorkeur machines van Schulthess, Girbau en Danube.

De uitbreidmogelijkheden van een professionele machine?

Het gebruik van een professionele machine biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties die veel wasgoed moeten verzetten. Wij hebben alle voordelen op een rij gezet:

Dosering- en betaalsystemen

Een wasmachine voor professioneel gebruik of een industriële wasmachine wordt vaak ingezet in grote wasruimtes, bijvoorbeeld in een selfservice wasserette, wasserette op een camping of appartementencomplex. Het is goed om te weten dat er verschillende uitbreidingen mogelijk zijn om het gehele wasproces automatisch te laten verlopen. Denk hierbij aan een automatisch doseersysteem of een betaalsysteem. Met een automatisch doseersysteem word er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is. En met een betaalsysteem krijgt u een nog beter inzicht in de betalingen en kan u ervoor kiezen om geen muntgeld meer te gebruiken maar alleen maar digitale betalingen via mobiel of pinpas.

Leasen een optie voor u?

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. De investering is in sommige gevallen soms een uitdaging. Ook daarbij denken we graag met u mee. Wij bieden als oplossing het huren / leasen van een professionele wasmachine. U betaalt dan een vast bedrag per maand waarbij u direct de beschikking hebt over een professionele of industriële wasmachine. En binnen het lease contract heeft u verder geen omkijken naar de machines omdat we werken met all-in contracten.

Tweedehands wasmachines

Naast het kopen van nieuw apparatuur of het leasen/huren van een nieuwe wasmachine hebben wij ook nog een aantal tweedehands professionele en industriële machines welke goed nog een ronde meekunnen. Natuurlijk is dit een duurzame oplossing en wij zorgen ervoor dat de machine helemaal in orde is, zowel technisch als optisch. Vraag naar de mogelijkheden bij 1 van onze adviseurs.

Service en onderhoud

Rodus Professional heeft zeer ervaren service monteurs die kennis hebben van meerdere merken professionele en industriële wasmachines en drogers. Hierdoor kunnen we de service en onderhoud uitvoeren op locatie. Naast de levering van huishoudelijke, professionele en industriële wasmachines kunnen we jullie ook helpen met het oplossen van een storing aan bijvoorbeeld huishoudelijke wasmachines en drogers. Het repareren doen we vaak in samenwerking met De Smid Reparatie die beschikt over een groot aantal deskundige monteurs.

 Merken die wij zoal repareren en onderhouden zijn:

Schulthess professionele wasmachine, Electrolux professionele wasmachine, Miele professionele wasmachine, Girbau professionele wasmachine, industriële wasmachine Ipso en Primus professionele wasmachines

Samen naar een duurzame toekomst!

Wij van Rodus Professional zijn dagelijks bezig met MVO, Duurzaamheid en Milieu. Van het gescheiden afval verzamelen en het afvoeren van elektrische apparaten tot keuzes maken van groene routes voor monteurs en de aanschaf van energiebesparende verlichting, auto’s etc. Ook de parkeerstraat en het reviseren van 2e hands machines is een goed voorbeeld. Door middel van een eigen R-model proberen wij zoveel mogelijk duurzame doelstellingen na te streven.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.