PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Een professionele wasmachine voor uw onderneming

Elke onderneming die een professionele machine nodig heeft, heeft andere behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele en/of industriële wasmachine of droger. Professionele en Industriële wasmachines worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca.

Op onze assortiment pagina kunt u alvast een overzicht zien van professionele machines. Wilt u graag advies welke wasmachine het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

ONS ASSORTIMENT
Professionele wasmachine

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Meer volume

Professionele machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Sneller wassen

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.