PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Een professionele wasmachine voor uw onderneming

Elke onderneming die een professionele wasmachine of industriële wasmachine nodig heeft, heeft andere behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele en/of industriële wasmachine of droger. Professionele en Industriële wasmachines worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca.

Op onze assortiment pagina kunt u alvast een overzicht zien van professionele machines. Wilt u graag advies welke wasmachine het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

ONS ASSORTIMENT
Professionele wasmachine

Een greep uit ons assortiment.

BEKIJK ALLE MACHINES

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Sneller wassen

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Meer volume

Professionele machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Dosering- en betaalsystemen

Een professionele en industriële wasmachine wordt vaak ingezet in grote wasruimtes, bijvoorbeeld in een selfservice wasserette, wasserette op een camping of appartementencomplex. Het is goed om te weten dat er verschillende uitbreidingen mogelijk zijn om het gehele wasproces automatisch te laten verlopen. Denk hierbij aan een automatisch doseersysteem of een betaalsysteem. Met een automatisch doseersysteem word er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is. En met een betaalsysteem krijgt u een nog beter inzicht in de betalingen en kan u ervoor kiezen om geen muntgeld meer te gebruiken maar alleen maar digitale betalingen via mobiel of pinpas.

Professionele wasmachine betaalsysteem
Wasmachine leasen

Leasen een optie voor u?

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. De investering is in sommige gevallen soms een uitdaging. Ook daarbij denken we graag met u mee. Wij bieden als oplossing het huren / leasen van een professionele wasmachine. U betaalt dan een vast bedrag per maand waarbij u direct de beschikking hebt over een professionele of industriële wasmachine. En binnen het lease contract heeft u verder geen omkijken naar de machines omdat we werken met all-in contracten.

Professionele wasmachine tweedehands

Naast het kopen van nieuw apparatuur of het leasen/huren van een nieuwe wasmachine hebben wij ook nog een aantal tweedehands professionele en industriële machines welke goed nog een ronde meekunnen. Natuurlijk is dit een duurzame oplossing en wij zorgen ervoor dat de machine helemaal in orde is, zowel technisch als optisch. Vraag naar de mogelijkheden bij 1 van onze adviseurs.

Betaalsysteem wasmachine

Service en onderhoud

Rodus Professional heeft zeer ervaren service monteurs die kennis hebben van meerdere merken professionele en industriële wasmachines en drogers. Hierdoor kunnen we de service en onderhoud uitvoeren op locatie. Naast de levering van huishoudelijke, professionele en industriële wasmachines kunnen we jullie ook helpen met het oplossen van een storing aan bijvoorbeeld huishoudelijke wasmachines en drogers. Het repareren doen we vaak in samenwerking met De Smid Reparatie die beschikt over een groot aantal deskundige monteurs.

 Merken die wij zoal repareren en onderhouden zijn:

Schulthess professionele wasmachine, Electrolux professionele wasmachine, Miele professionele wasmachine, Girbau professionele wasmachine, industriële wasmachine Ipso.

Samen naar een duurzame toekomst!

Wij van Rodus Professional zijn dagelijks bezig met MVO, Duurzaamheid en Milieu. Van het gescheiden afval verzamelen en het afvoeren van elektrische apparaten tot keuzes maken van groene routes voor monteurs en de aanschaf van energiebesparende verlichting, auto’s etc. Ook de parkeerstraat en het reviseren van 2e hands machines is een goed voorbeeld. Door middel van een eigen R-model proberen wij zoveel mogelijk duurzame doelstellingen na te streven.

MEER OVER DUURZAAMHEID

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.