MIELE PROFESSIONELE WASMACHINE

PROFESSIONELE WASMACHINES

Een Miele professionele wasmachine iets voor uw onderneming?

Elke onderneming die een professionele wasmachine of industriële wasmachine nodig heeft, heeft andere behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele en/of industriële wasmachine of droger. Professionele en Industriële wasmachines worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca. Wij werken met diverse professionele wasmachines waaronder een Miele professionele wasmachine.

Op onze assortiment pagina kunt u alvast een overzicht zien van professionele machines welke wij op voorraad hebben. Wilt u graag advies welke wasmachine het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

ONS ASSORTIMENT
Miele professionele wasmachine

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Meer volume en sneller wassen

Professionele machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Onderhoud en reparatie Miele Professionele wasmachine

Een Industriële en professionele wasmachine wordt vaak ingezet in grote wasruimtes, bijvoorbeeld in een selfservice wasserette, wasserette op een camping of appartementencomplex. Goed onderhoud aan uw machinepark zorgt ervoor dat u nog langer kan genieten van uw professionele wasmachine. Wij voeren onderhoud uit aan bijna alle merken wasmachines zoals een Miele professionele wasmachine, Schulthess Professionele wasmachine en Girbau Professionele wasmachine. Meer weten over het onderhoud van uw professionele of industriële wasmachine, kijk dan hier of neem contact met ons op!

Uitgebreid assortiment professioneel wasapparatuur

Professioneel wasapparatuur schaf je niet zomaar even aan. Naast de verschillende uitvoeringen zijn er ook diverse merken waaruit je kan kiezen. En elke locatie heeft een andere wasoplossing nodig, geen 1 is hetzelfde. Rodus Professional gaat graag met u in gesprek om uw situatie in kaart te brengen en de wasbehoeftes te bekijken. Aan de hand daarvan wordt er gekeken naar de juiste machine, met alle toebehoren erbij. Denk hierbij aan speciale wasprogramma’s en dosering systemen. Dit alles om het gebruikersgemak te verhogen. Ook kan er gekeken worden naar een lease constructie, mocht u niet de middelen hebben om een grote investering te doen.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.