SAFEPAY

OPLOSSINGEN – BETAALOPLOSSINGEN

SafePay betaalsysteem hét betaalsysteem voor een “Self Service Wassalon”.

Het betaalsysteem SafePay is hét systeem voor uw “Self Service Wassalon”. Dit betekent dat de gebruiker goed opmerkt wanneer de wasmachine of droger gereed is voor gebruik en u eenvoudig en op afstand middels een app (IOS/Android) het systeem kan besturen. De klant kan betalen middels euromunten, biljetten (geeft wisselgeld) en contactloos bankpas of mobiel.

Was en droogprijzen:

Het is mogelijk om twee verschillende prijzen in te voeren om bijvoorbeeld de tarieven op bepaalde dagen of tijdstippen te verhogen of te verlagen. Door dit systeem kunt u acties bedenken en worden de “happy hours” een feestje voor u en uw klanten.

Veiligheid:

Voor uw “Self Service Wassalon” is veiligheid ontzettend belangrijk. Het elektronische systeem beschermt uw inkomsten. De geblindeerde kast met een deur van 12 mm dik voorpaneel van RVS, met onzichtbare scharnieren en 7-punts veiligheidsslot en druktoetsen. Dit werkt sterk af remmend tegen inbreuken en vandalisme. Het systeem gaat tijdens sluitingstijd in waakstand hierdoor is het gebruik onmogelijk.

Aansluiten:

Op het SafePay betaalsysteem kunnen tot 20 machines/apparaten worden aangesloten. Het systeem biedt de mogelijkheid om de deuren van uw wassalon te openen en te sluiten. SafePay is de allrounder die uw inkomsten beschermt en zeer gebruiksvriendelijk is.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Is uw “Self Service Wassalon” toe aan een update? Bekijk ons assortiment of neem contact op met onze adviseur door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 088-4004100.