WASHMASTER

BETAALOPLOSSING

WashMaster – het slimme platform voor digitaal wassen

Met de nieuwe washMaster van Schulthess heeft u het masterplan voor alles wat met digitaal wassen te maken heeft. Dankzij een innovatief betaal- en reserveringssysteem wordt machinegebruik eenvoudig digitaal geboekt en gefactureerd. U hebt altijd een volledig overzicht van uw apparaten en hun gebruik, zonder tijdrovende controle en boekhouding van wasdiensten. WashMaster is compatibel met elk type machine – ongeacht het merk. Daarom kunnen wij dit Washmaster betaalsysteem installeren op elke professionele wasmachine.

Washmaster

Wat zijn voordelen van het gebruik van het Washmaster betaalsysteem?

In flatgebouwen, studentenhuizen, wasserettes, jeugdherbergen of op de camping: Het platform verbindt uw medewerkers, huurders of klanten rechtstreeks met uw machines – altijd en overal. Schulthess regelt alles en ondersteunt u bij de installatie. Zo maakt u uw wasruimtes en wasserettes klaar voor de toekomst en maakt u ze aantrekkelijker voor uw gebruikers:

Eenvoudig

Met washMaster beschikt u over een complete digitale oplossing voor al uw wasbehoeften. Uw inspanning wordt verminderd dankzij automatisering en u krijgt volledige controle over uw machines.

Wasplezier

Uw gebruikers kunnen wastijden reserveren, gemakkelijk betalen en herinnerd worden aan hun wastijd. Wasruimte conflicten behoren tot het verleden. U ontvangt een bericht wanneer het programma

Kostenbesparing

Live gegevens geven u een overzicht van de machinebezetting. Een digitale inkomstenanalyse inclusief optimalisatie van de bezetting is altijd zichtbaar in een gebruiksvriendelijke portaal.

Betaalgemak

Machines, digitaal platform, installatie en service zijn allemaal afkomstig van één bron. U betaalt alleen voor wat u nodig hebt. Profiteer van de meest gebruikte betaalterminals.

Veilig & duurzaam

Het washMaster-platform is DSGVO-conform, gegevensbescherming is te allen tijde gegarandeerd. De betalingen zijn PCI-DSS-conform. Het platform wordt aangedreven door 100% hernieuwbare energie.

Doeltreffend

Gebruiksduur, onderhoudsvensters of machinegebruik kunnen voortaan digitaal gestuurd en gepland worden. Programmaprijzen kunnen met één klik worden aangepast zodat u altijd in bedrijf bent.

Onze Schulthess professionele wasmachine werkt prima met het Washmaster betaalsysteem.

Washmaster met slimme functies!

U stelt eenvoudig uw eigen washMaster samen en betaalt alleen voor de functies die u wilt gebruiken. Met één druk op de knop heeft u altijd een volledig overzicht van de machinebezetting of het wasgedrag en kunt u zo uw capaciteiten perfect plannen, aansturen en analyseren. Dit bespaart u kosten en moeite – en uw klanten zijn blij met het gemak van wassen en drogen. De washMaster is DSGVO-conform en ISO-gecertificeerd en kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande systemen van derden.

Handig en snel scannen

De gewenste machine kan gericht en met de QR-code gescand worden. Na dit proces is de machine voor u gereserveerd.

Kalenderfunctie

Selecteer uw gewenste wasdatum met behulp van de kalenderweergave. Het is geniaal eenvoudig.

Snelle betaling

U kunt betalen met een creditcard of andere betaalopties, het werkt gewoon snel.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.