WASMACHINE LEASEN

OPLOSSINGEN

Is huur of operationeel lease iets voor u?

Wilt u als ondernemer investeren in een vernieuwde wasruimte met professionele wasapparatuur maar zonder uw eigen vermogen aan te spreken? Geen probleem! Wij bieden ondernemers diverse mogelijkheden aan om per maand te kunnen betalen in de vorm van een industriële of professionele wasmachine leasen. Of dit nu huur of operationeel lease is, met of zonder onderhoudscontract. Het leasen of huren van uw wasapparatuur is een uitstekend alternatief als u niet direct een grote investering wilt doen.

Binnen het lease contract is er ruimte om daarbij een onderhoudscontract toe te voegen. Zo heeft u geen omkijken naar uw machinepark en wanneer er storingen zijn of er is andere service nodig, dan staan wij van Rodus Professional voor u klaar. Daarnaast kunnen wij uw professionele wasmachines of drogers ook voorzien van een automatisch doseersysteem en/of betaalsysteem. U beschikt dan over een volledig geautomatiseerde wasruimte.

Wij van Rodus Professional denken graag met u mee naar de beste wasoplossing, We brengen graag met u uw wasbehoefte in beeld en aan de hand van deze informatie kunnen wij u advies op maat geven. En met een eigen binnendienst en 40 monteurs onderweg staan wij altijd voor u klaar. Wij werken voornamelijk met professionele machines van het Zwitserse merk Schulthess. Neem snel contact met ons op als u meer wilt weten of het leasen van een professionele wasmachine of droger.

Wasmachine leasen

Schulthess Baseline wasmachine en droger

Operational lease vanaf €75,- excl. BTW per maand
Basis Onderhoudscontract vanaf €22,- excl. BTW per maand
ALL-IN Onderhoudscontract vanaf €44,- excl. BTW per maand

Interesse? Neem contact op.

Schulthess 7720.1pu professionele wasmachine
Schulthess 7730.1U professionele wasdroger

Schulthess topline Pro wasmachine en droger

Operational lease vanaf €82,- excl. BTW per maand
Basis Onderhoudscontract vanaf €49,- excl. BTW per maand
ALL-IN Onderhoudscontract vanaf €25,- excl. BTW per maand

Interesse? Neem contact op.

Schulthess 8940.1epu professionele wasmachine
Schulthess TA9340.1U professionele wasdroger

Schulthess Proline wasmachine en droger

Operational lease vanaf €190,- excl. BTW per maand
Basis Onderhoudscontract vanaf €85,- excl. BTW per maand
ALL-IN Onderhoudscontract vanaf €35,- excl. BTW per maand

Interesse? Neem contact op.

Schulthess WEI9100 professionele wasmachine
Schulthess TRI9250 professionele wasdroger

Elke locatie is uniek.

De tarieven zijn op basis van door Rodus Professional samengestelde set. Vraag naar de specificaties. Elke locaties is uniek. Individueel bespreken we de beste configuratie. Genoemde tarieven per 01-05-2020 door Grenke Finance. Op voorwaarde van acceptatie. Exclusief eenmalige €82,50 exclusief BTW administratiekosten.

Professionele wasmachine