Rodus Professional is op zoek naar een (fulltime) nieuwe collega voor de afdeling marketing!

Wat is jouw opdracht?

AMBITIE

Rodus Professional ontzorgt. Wij denken in (was)oplossingen; het zit in ons DNA. Hierbij ligt de focus op preventie. Verrassingen voorkomen door vooruit te kijken, in elke fase. Onderhoud, reparatie, vervanging of levering van nieuwe apparatuur zoals een industriële of professionele wasmachine en droger: verwacht duurzaamheid, Zwitserse precisie en gemak. Bij ons geen gedoe. Niet beloven, maar leveren.

Om onze ambitie te realiseren willen wij van Rodus Professional nog meer mooie organisaties overtuigen van de meerwaarde van Rodus Professional en de producten en diensten die we leveren in Nederland en België. We willen zowel online als offline vooraanstaand zijn en blijven.

OPDRACHT

Als enthousiaste, hans-on Marketing Specialist sta je aan de basis van onze contentstrategie en creëer je unieke content door de inzet van video, foto en vooral door jouw toegevoegde waarde. Je analyseert SEO gegevens en zorgt dat we met onze verschillende websites een unieke propositie innemen. Je overlegt met interne en externe contacten om het beste te halen uit jezelf en uit de verschillende klant- en productgroepen. Lead generatie en het schrijven van whitepapers zijn een onderdeel van je werkzaamheden waardoor we nieuwe klantgroepen kunnen aanboren en we – op beurzen die jij organiseert – herkenbaar zijn.

JOUW EERSTE JAAR

Na een mooie inwerkperiode waar je vertrouwd raakt aan je nieuwe werkomgeving en collega’s ontdek je dat je veel vrijheid krijgt om mee te bouwen aan een uniek familiebedrijf. Je werkt samen in een hecht team aan mooie projecten waar je meteen de eerste resultaten viert. Je kennis wordt vergroot door je nieuwsgierige karakter en vooral je open blik op vernieuwing. Na de eerste beurzen kennen ook de externe partners jou, ken jij de concurrentie en volg je marktontwikkelingen waardoor er nog meer kansen ontstaan. Wij hebben van jou geleerd en bovenal een leuk jaar gehad, samen!

 

Wat breng je daarvoor mee?

Je hebt bij voorkeur een HBO denk- en werkniveau met minimaal een jaar ervaring in het werkveld als Marketing Medewerker. Je hebt de ambitie om de verantwoordelijkheid te gaan dragen en proactief je functie verder in te kleden. Je bent creatief, doortastend en houdt van organiseren en structuur. Ervaring met content & SEO tooling zoals Yoast, Google Search Console en verschillende CMS systemen zijn een pre. Ervaring met creative cloud software om mooie visuals te creëren een must.

 

Wat krijg je er voor terug?

Naast de goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, draait het bij jou om de plek waar je werkt en met wie je werkt. Apple is je grote dagelijkse vriend die je helpt om de mooiste creaties te kunnen maken. Samen hard werken en hard ontspannen. Je krijgt de kans om – na 2 jaar COVID – voor Rodus Professional en ook haar zusterbedrijven mee te helpen en een nieuwe invulling te geven aan events voor het personeel. Door jouw inzet worden de Zomer BBQ en het Kerstfeest een event om bij aanwezig te willen zijn, maar worden er ook nieuwe initiatieven ontplooit. We realiseren ons als werkgever dat de medewerker het kloppend hart is van ons bedrijf. Doordat onze leveranciers in het buitenland ook grote aandacht hebben voor marketing zul je ook voor een goede samenwerking hen gaan ontmoeten. Je rugzak zal gevuld worden met unieke ervaringen en kennis.

 

Wat zijn onze producten en diensten?

We leveren, installeren, onderhouden en voeren service uit aan Professionele- en Industriële wasapparatuur. Ons belangrijkste merk is Schulthess, maar we leveren inmiddels meer merken en producten. Het werkgebied van onze accountmanagers en technici zijn locaties zoals: Luchthaven | Kazerne | Stadion | Ziekenhuis | Station | Manege | Camping | Slagerij. We werken voor grote zorginstellingen, schoonmaakbedrijven en hotels. Iedere dag is anders, iedere locatie is anders. Daarnaast hebben we een aantal zusterbedrijven in de retail welke keukens, fietsen en lifestyle producten zoals tuinmeubelen en bbq’s verkopen. Een divers pakket dus waarbij geen 1 dag hetzelfde zal zijn.

 

Heb je interesse?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via mlith@smidssc.nl Bij vragen kun je altijd contact opnemen met Manager Marketing: Mark van Lith op telefoonnummer:  088-4004100

 

Uitleg procedure

  1. Kennismaking
    Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt.
  2. Laten we doorpakken
    Was er een wederzijdse klik tijdens het eerste kennismakingsgesprek? Top, dan pakken we snel door en nodigen we je snel uit om kennis te maken met directe collega’s die staan te poppelen je te ontmoeten!
  3. We zijn een MATCH!
    Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! We doen je namelijk een voorstel welke je niet kan weigeren :). Daarnaast bespreken we samen de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan.

We willen snel schakelen, dus dit alles kan binnen 10 dagen geregeld zijn als het aan ons ligt! Reageer dus snel..