VACATURES

WERKEN BIJ RODUS PROFESSIONAL

Kom werken bij Rodus Professional

Rodus Professional zit gevestigd in Oss. Met een ervaren team van professionals opereren wij in de Benelux. De kernboodschap is; Rodus Professional ontzorgt én levert. We hebben jarenlange ervaring in (was)oplossingen waar het niveau van schoon hoog ligt. Rodus Professional is een Full Service Dienstverlener in schoonmaak, ziekenhuizen, kantoren, sport en kleinschalige zorg. Wij zijn groeiende en zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Hieronder vindt u een overzicht van openstaande vacatures:

Openstaande vacatures:

Full Service Dienstverlener

Ontzorgen | Management informatie
Als beheerder wilt je op ieder moment weten wat de status is van het machinepark. Kopie keuringsrapport, volledig overzicht serienummers, status machine etc. wij verzorgen dit compleet voor onze opdrachtgevers.

Advies | Keuze voor het juiste product of concept
Samen met jou maken we de keuze voor het juiste product. Uitgaande van je wensen en natuurlijk het budget. Als Rodus Professional leggen we de nadruk op professionele apparatuur, maar je kunt ook terecht bij ons voor huishoudelijke witgoed apparatuur. We proberen daarbij duurzaamheid en budget met elkaar af te stemmen.

Leveren | Installeren van huishoud tot industrieel | 1 partner voor alles
We leveren de door jou bestelde apparatuur met de grootste zorgvuldigheid. In veel gevallen per gepersonaliseerde configuraties en gebruiksinstructies op locatie. Tevens verzorgen we kleine aanpassingen aan installaties en voeren we oude machines en verpakkingsmaterialen af. Aan het einde van de installaties voorzien we de apparatuur van een NEN3140 keuring zodat u voldoet aan alle wettelijke regelgeving.

Reparatie | Storingen | Preventief & All-In
Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus Professional is, afhankelijk van de contractvorm, binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen.

Parkeerstraat | Altijd in bedrijf
Wij verzorgen op- en opslag van wasmachines en drogers die tijdelijk geen bestemming hebben. Deze machine worden nagekeken en weer uitgereden op locatie.

Onderhoud, reparatie, vervanging of levering van nieuwe apparatuur: verwacht duurzaamheid, Zwitserse precisie en gemak. Rodus Professional ontzorgt én levert.