WASSERETTE VAKANTIEPARK

BRANCHES

Airwallet: Handig mobiel betaalsysteem voor uw wasmachine of droger.

Bent u opzoek naar een snelle en eenvoudige oplossing voor uw wasserette? Dan is AirWallet de oplossing. Met AirWallet betalen uw klanten gemakkelijk met hun mobiel om te kunnen wassen en drogen. Geen gedoe meer met (euro)munten en via een digitaal dashboard heeft u overzicht over alle transacties.

Vraag direct een offerte aan

AirWallet is veilig en eenvoudig!

Airwallet app downloaden

Gebruikers downloaden eenvoudig de Airwallet app in de App Store of Play Store

De app is snel, veilig en gebruiksvriendelijk. Nadat de gebruiker de app heeft gedownload, hoeft alleen de betalingsmethode te worden gekozen. Alle informatie wordt veilig opgeslagen. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Airwallet betaal met app

Om gebruik te maken van een machine betaalt de gebruiker eenvoudig met de app

In de app vindt de gebruiker uw machines met behulp van de Bluetooth- en internetgegevens van de telefoon. De app geeft de prijs en status van elke machine weer. Hier kan de gebruiker eenvoudig een machine selecteren, betalen en een was starten.

Airwallet Dashboard

Ondernemers krijgen een handig dashboard met een overzicht van alle inkomsten

In uw dasboard kunt u eenvoudig de inkomsten van al uw machines op elke locatie volgen, rapporten maken, en prijzen wijzigen. Uw verdiensten worden één keer per maand automatisch aan u overgemaakt. Zo heeft u dus de beschikking over

Airwallet is simpel, betrouwbaar en kostenbesparend.

Betaalbaar
Airwallet is zo ontwikkeld dat iedereen er gebruik van kan maken en voordeliger is dan andere concurrerende oplossingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van de Bluetooth-technologie en smartphonegegevens die beschikbaar zijn via de smartphone van de gebruiker. Een eenvoudig “dongle” zonder simkaart wordt geleverd welke het gebruik effectief kan meten en transacties kan afhandelen.

Geen administratie

We verzamelen alle transacties in ons systeem en het geld wordt maandelijks automatisch op uw rekening gestort. Met mobiel betalen worden uw uitgaven voor het beheren en verzamelen van munten verminderd. Airwallet brengt uw diensten naar een modern tijdperk, maar kan ook gebruikt worden naast uw munt betalingen.

Handig dashboard
Het dashboard toont alle transacties van uw klanten en geeft u een overzicht van uw apparaten, uw bedrijf en de prestaties. Met het dashboard weet u precies hoe uw machines worden gebruikt en kunt u de prijsprogramma’s op elk apparaat naar eigen inzicht aanpassen. Met het dashboard kunt u ook gemakkelijk gegevens filteren en rapporten exporteren voor uw overboekingen.

AirWallet nog even in het kort!

Bent u net zo enthousiast als wij zijn? Vraag dan snel een offerte aan.

Wilt u ook uw wasmachines digitaliseren en geen omkijken meer hebben naar betalingen? Dan is Airwallet het betalingssysteem dat u nodig heeft. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via 088-4004100.

    Airwallet BetaalsysteemAirwallet app