Een schone werkplek, vloer, sanitair of entree begint immers met schone materialen. De beste kwaliteit leveren is het maken van wel overgewogen keuzes die daar aan bijdragen. Met een professionele wasmachine of industriële wasmachine wordt er een keuze gemaakt voor snelheid, de beste was kwaliteit en duurzaamheid. Wat kan een professionele wasmachine betekenen voor uw schoonmaakbedrijf?

Om geen tijd te verliezen willen we graag snel wassen en ook de beste kwaliteit leveren. Een professionele wasmachine kan worden aangesloten op warm water en krachtstroom. Hierdoor worden de wasprogramma’s een stuk sneller. Het water is al op temperatuur of wordt sneller verwarmd. Met een automatische zeepdosering en wasprogramma’s die bij de werkmethodiek passen wordt de beste was kwaliteit behaalt.

Schoonmaken is een vak, een professioneel vak. Daar horen professionele materialen bij om de werkzaamheden goed en vakkundig uit te kunnen voeren. In dit proces is een professionele wasmachine onmisbaar.

Tot slot hoeft een professionele wasmachine niet groot te zijn en kan altijd aangesloten worden op standaard aansluitingen zoals stroom, water toe- en afvoer. Een hygiënisch schone en fris ruikende doek en mop maakt wel degelijk het verschil. Niet alleen voor de klant maar ook zeker voor de facilitair medewerker!