BRANCHES

RODUS PROFESSIONAL

Rodus Professional is actief in diverse branches

Rodus Professional ontzorgt. Wij denken in (was)oplossingen en doen dit samen met u. In verschillende branches zijn wij uw partner in Onderhoud, reparatie, vervanging of levering van nieuwe wasapparatuur zoals een industriële of professionele wasmachine en/of droger. Maar ook kunnen wij u voorzien van andere wasoplossingen zoals doseer- en betaalsystemen. Samen met u kijken we naar uw situatie en geven wij het beste advies.

Full service dienstverlener

Rodus Professional is een full service dienstverlener die samen met haar zusterbedrijf De Smid Reparatie landelijk opereert binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt. Wij bieden een platform aan (middel) grote organisaties om op gebied van alle witgoedapparatuur te ontzorgen. Dit bestaat uit advies en verkoop, storingen en reparaties voor alle locaties van de organisatie.

Schoonmaakbedrijven

Schoonmaken is een vak. Het reinigen van gebouwen wordt door een gedreven team van schoonmaakspecialisten uitgevoerd. De juiste kennis, middelen, apparatuur zijn dan ook een belangrijke onderdelen voor de professionele reiniging. Rodus Professional levert al jarenlang professionele wasmachines en drogers aan gerenommeerde schoonmaakbedrijven. Onze machines staan zowel op grote als kleine locaties. Denk aan luchthavens, treinstations, kantorengebouwen, evenementenlocaties, ziekenhuizen, zorginstellingen en onderwijs. Onze focus ligt op het blijven door ontwikkelen van wasprogramma’s voor schoonmaakmaterialen zoals microvezel.

Recreatie

Een nette en goed werkende wasserette op een vakantiepark, camping of bungalowpark is een extra visite kaartje van je bedrijf. Een eenvoudig werkende professionele wasmachine en droger mogen dan ook niet ontbreken. Je wilt je gasten volop laten genieten van hun verblijf en snelle was- en droogtijden zijn dan ook van belang.

Selfservice wasserette

Een nette en goed werkende wasserette op een vakantiepark, camping of bungalowpark is een extra visite kaartje van je bedrijf. Een eenvoudig werkende professionele wasmachine en droger mogen dan ook niet ontbreken. Je wilt je gasten volop laten genieten van hun verblijf en snelle was- en droogtijden zijn dan ook van belang.

Horeca / Hotels / B&B

Er blijft vaak veel wasgoed liggen wat niet wordt uitbesteed aan een wasserij. Ben je opzoek de meeste geschikte professionele wasmachine of droger voor hotels, restaurants en B&B? Wij van Rodus Professional weten waar de behoefte ligt.

Sportverenigingen

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers die zich met veel toewijding inzetten voor de vereniging. Elke week wordt de apparatuur zoals een koffieautomaat, frituurpan en koeling zeer intensief gebruikt. Deze keuze voor professionele apparatuur is dan ook logisch. Voor veel verenigingen geldt dat de kleding zoals tenues thuis gewassen worden door ouders of begeleiders van het team. Als er mogelijkheden zijn wordt de wedstijdkleding voor de prestatieteams wel gewassen op de club. Een huishoudelijke wasmachine levert dan niet altijd het gewenste resultaat op.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.