OPLOSSINGEN

Automatisch doseersysteem voor je professionele wasmachine

Een Industriële en professionele wasmachine wordt vaak ingezet in grote wasruimtes, bijvoorbeeld in een selfservice wasserette, wasserette op een camping of appartementencomplex. Het is goed om te weten dat er verschillende uitbreidingen mogelijk zijn om het gehele wasproces automatisch te laten verlopen. Denk hierbij aan een automatisch doseersysteem. Met een automatisch doseersysteem word er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is en uw klanten hebben geen wasmisddel meer nodig om te kunnen wassen.

ONZE DIENSTEN
ONZE BRANCHES
doseersysteem professionele wasmachine

Een automatisch wasmiddel doseersysteem is maatwerk

Permatech centrale doseersystemen zijn bijzonder betrouwbaar. Er worden alleen eersteklas componenten van toonaangevende fabrikanten en leveranciers gebruikt. De materialen – zoals teflon of chroomstaal – zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen alle chemicaliën. Standaard worden industriële standaard PLC-besturingen gebruikt.

Tot de standaard leveringsomvang van centrale doseersystemen behoort ook een onderbrekingsvrije stroomvoorziening (UPS) met overspannings- en bliksembeveiliging. Doordat de leidingen na het transport van het wasmiddel met water worden gespoeld, wordt de kans op het ontsnappen van wasmiddel bij leidingbreuk sterk verminderd door het gebruik van centrale doseersystemen.

Duurzaam ondernemen

Wasmiddelen en wasmiddelen leveren een belangrijke bijdrage aan de schade aan ons milieu wereldwijd. Er is wereldwijd sprake van extreme overdosering, zelfs wanneer conventionele doseertechnologie wordt gebruikt. Gebruikers en wasmiddelleveranciers willen er zeker van zijn dat ze altijd een wasresultaat van voldoende kwaliteit behalen. De exacte dosering van Permatech wasmiddelen volgens de recepten van de leveranciers van het wasmiddelsysteem bespaart aanzienlijke hoeveelheden milieubelastende chemicaliën. Dit beschermt ons milieu in hoge mate. Tegelijkertijd is het wasresultaat altijd perfect en is de kwaliteit gegarandeerd.

WIJ ZORGEN ERVOOR

Nieuwsgierig geworden?

Bent u na het bezoeken van onze website nieuwsgierig geworden in wat wij voor uw wasvraagstukken kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen voor oplossingen.

Contact ons!

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger voor voor uw huisvesting – vastgoed? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.