OPLOSSINGEN

Doseersysteem professionele wasmachine

Een Industriële en professionele wasmachine wordt vaak ingezet in grote wasruimtes, bijvoorbeeld in een selfservice wasserette, wasserette op een camping of appartementencomplex. Het is goed om te weten dat er verschillende uitbreidingen mogelijk zijn om het gehele wasproces automatisch te laten verlopen. Denk hierbij aan een automatisch doseersysteem. Met een automatisch doseersysteem word er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is en uw klanten hebben geen wasmisddel meer nodig om te kunnen wassen.

doseersysteem professionele wasmachine

Een automatisch wasmiddel doseersysteem is maatwerk

Iedere locatie en / of organisatie vraagt om een andere oplossing. Dit is afhankelijk van de machines, soort was en de hoeveelheid daarvan. Rodus Professional is met zijn jarenlange ervaring inmiddels expert in het inschatten van de wasbehoeften en de daarbij behorende apparatuur om het wasproces succesvol en duurzaam te laten verlopen.

Permatech centrale doseersystemen zijn bijzonder betrouwbaar. Er worden alleen eersteklas componenten van toonaangevende fabrikanten en leveranciers gebruikt. De materialen – zoals teflon of chroomstaal – zijn van hoge kwaliteit en bestand tegen alle chemicaliën. Standaard worden industriële standaard PLC-besturingen gebruikt.

Tot de standaard leveringsomvang van centrale doseersystemen behoort ook een onderbrekingsvrije stroomvoorziening (UPS) met overspannings- en bliksembeveiliging. Doordat de leidingen na het transport van het wasmiddel met water worden gespoeld, wordt de kans op het ontsnappen van wasmiddel bij leidingbreuk sterk verminderd door het gebruik van centrale doseersystemen.

Duurzaam ondernemen

Wasmiddelen leveren een belangrijke bijdrage aan de schade aan ons milieu wereldwijd. Er is wereldwijd sprake van extreme overdosering, zelfs wanneer conventionele doseertechnologie wordt gebruikt. Gebruikers en wasmiddel-leveranciers willen er zeker van zijn dat ze altijd een wasresultaat van voldoende kwaliteit behalen. De exacte dosering van Permatech – volgens de recepten van de leveranciers van het wasmiddelsysteem – bespaart aanzienlijke hoeveelheden milieubelastende chemicaliën. Dit beschermt ons milieu in hoge mate. In combinatie met de juiste professionele wasmachine is het wasresultaat altijd perfect en is de kwaliteit gegarandeerd.

WIJ ZORGEN ERVOOR

Nieuwsgierig geworden?

Bent u na het bezoeken van onze website nieuwsgierig geworden in wat wij voor uw wasvraagstukken kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en wij zorgen voor oplossingen.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.