HUISVESTING – VASTGOED

BRANCHES

Ontdek dé perfecte wasoplossing voor huisvestiging – vastgoed.

De woningnood is groot in Nederland en daarom worden veel bestaande panden omgebouwd tot woonruimte. Dit zijn vaak kantoorpanden, de ruimtes die worden omgebouwd tot woonruimte hebben vaak aansluitingen voor een wasmachine of droger.

Rodus Professional heeft de oplossing voor een volledig ingerichte centrale wasruimte waar alle bewoners kunnen wassen en drogen. De professionele wasmachines en drogers worden voorzien van een betaalsysteem, dit kan een muntautomaat zijn of een digitaal betaalsysteem.

Door onze ruime ervaring binnen dit segment weten we waar de uitdagingen liggen. Door goed te kijken naar de beschikbare ruimte, het aantal bewoners, de nationaliteit van de bewoners en wensen van het betaalsysteem, zorgen we ervoor dat iedereen zorgeloos kan wassen en drogen.

Schulthess Topline pro 9240

Machines die aan jouw behoeften voldoen.

De beste keuze

Rodus Professional kiest voor het duurzame en gebruiksvriendelijke merk Schulthess als het gaat om wasmachines en drogers. Krachtige machines die snel kunnen wassen, drogen en voorzien zijn van de juiste taalinstelling voor optimaal gebruik.

Betaalsystemen

Een goed werkend betalingssysteem is belangrijk voor zowel de gebruiker als de eigenaar. Digitale betalingssystemen hebben een dashboard waarop transacties kunnen worden bekeken en geld gemakkelijk kan worden teruggestort.

Heb je al een betalingssysteem? Helemaal goed! Alle professionele en industriële wasmachines en drogers die Rodus Professional in het assortiment heeft, kunnen hierop worden aangesloten.

Technisch advies

Een goed functionerende wasruimte begint met de juiste technische aansluitingen. Wij ondersteunen dit door tekeningen te maken van waar de aansluitingen gerealiseerd kunnen worden. Hierbij kijken we naar de gehele ruimte en houden we rekening met het oogpunt van de gebruikers.

Duurzaamheid

Bij Rodus Professional werken we elke dag aan het maken van duurzamere keuzes. Vandaag, morgen en overmorgen, altijd. We blijven innoveren voor mens, milieu en maatschappij om de wereld schoner, groener en socialer te maken. Machines van Rodus Professional worden geproduceerd onder eerlijke, milieuvriendelijke en zorgvuldige omstandigheden. Kiezen voor een centrale wasruimte met professionele wasmachines en drogers is daarom een duurzame keuze.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.