HUISVESTING – VASTGOED

BRANCHES

Digitaal betaalsysteem welke aansluit binnen uw Huisvesting – Vastgoed.

Rodus Professional levert en installeert een compleet ingerichte centrale wasruimte met wasmachines en drogers. De wasmachines en drogers worden voorzien van een digitaal betaalsysteem dat aansluit binnen de huisvesting.  Wij bieden de bewoners van het complex professionele was apparatuur aan met een eenvoudig werkend betaalsysteem, automatische zeepdosering en snelle wasprogramma’s. Wij zijn uw ideale partner voor wasoplossingen voor uw huisvesting – vastgoed

Met het digitale betaalsysteem geven wij u inzicht middels een dashboard. Het dashboard toont alle transacties van uw klanten en geeft u een overzicht van uw apparaten, uw bedrijf en de prestaties. Met het dashboard weet u precies hoe uw machines worden gebruikt en kunt u de prijsprogramma’s op elk apparaat naar eigen wensen aanpassen. Met het dashboard kunt u ook gemakkelijk gegevens filteren en rapporten exporteren voor uw overboekingen.

Professionele wasmachine

Wellicht interessant voor u..

Voorkom storingen.

Via het digitale betaalsysteem kunnen wij op afstand mee kijken wat de technische status is van de was apparatuur in de centrale wasruimte. Ook kunnen wij u tijdig nieuwe wasmiddelen leveren wanneer deze bijna op zijn. Zo kunnen de bewoners altijd blijven gebruiken van de wasmachines en drogers. Voor onderhoud en reparatie bent u bij Rodus Professional ook op het juiste adres.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger voor voor uw huisvesting – vastgoed? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.