OVER RODUS PROFESSIONAL

WIJ DENKEN IN WASOPLOSSINGEN

Rodus Professional ontzorgt en levert

Rodus Professional zit gevestigd in Oss. Met een ervaren team van professionals opereren wij in de Benelux. De kernboodschap is; Rodus Professional ontzorgt én levert. We hebben jarenlange ervaring in (was)oplossingen waar het niveau van schoon hoog ligt. Rodus Professional is een Full Service Dienstverlener in schoonmaak, ziekenhuizen, kantoren, sport en kleinschalige zorg. Wilt u meer weten over Rodus Professional, neem dan gerust contact met ons op.

Over Rodus Professional

Full Service Dienstverlener

Ontzorgen | Management informatie
Als beheerder wilt je op ieder moment weten wat de status is van het machinepark. Kopie keuringsrapport, volledig overzicht serienummers, status machine etc. wij verzorgen dit compleet voor onze opdrachtgevers.

Advies | Keuze voor het juiste product of concept
Samen met jou maken we de keuze voor het juiste product. Uitgaande van je wensen en natuurlijk het budget. Als Rodus Professional leggen we de nadruk op professionele apparatuur, maar je kunt ook terecht bij ons voor huishoudelijke witgoed apparatuur. We proberen daarbij duurzaamheid en budget met elkaar af te stemmen.

Leveren | Installeren van huishoud tot industrieel | 1 partner voor alles
We leveren de door jou bestelde apparatuur zoals een professionele wasmachine of professionele droger met de grootste zorgvuldigheid. In veel gevallen per gepersonaliseerde configuraties en gebruiksinstructies op locatie. Tevens verzorgen we kleine aanpassingen aan installaties en voeren we oude machines en verpakkingsmaterialen af. Aan het einde van de installaties voorzien we de apparatuur van een NEN3140 keuring zodat u voldoet aan alle wettelijke regelgeving.

Reparatie | Storingen | Preventief & All-In
Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus Professional is, afhankelijk van de contractvorm, binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen.

Parkeerstraat | Altijd in bedrijf
Wij verzorgen op- en opslag van wasmachines en drogers die tijdelijk geen bestemming hebben. Deze machine worden nagekeken en weer uitgereden op locatie.

ISO 9001 gecertificeerd

Rodus Professional gaat voor kwaliteit, zowel in haar diensten als intern. Daarom beschikt Rodus Professional over een ISO 9001 certificaat. In vrijwel iedere sector is ISO 9001 een begrip: het is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 wordt gepubliceerd door de International Standardization Organization (ISO), tot stand gekomen door een samenwerking tussen organisaties wereldwijd en door de wol geverfd door toepassing in talloze bedrijven. In Nederland wordt de norm gepubliceerd door NEN met als volledige titel NEN-EN-ISO 9001.

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteitsmanagement komt terug in alle onderdelen van het proces in uw organisatie dat uw product of dienst voortbrengt. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat uw organisatie goed beheerst dat uw product of dienst voldoet aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten, maar ook andere belanghebbenden. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan wetgeving. Met ISO 9001 kwaliteitsmanagement borgt u continue verbetering van kwaliteit zodat u steeds beter aan de behoeften van uw klanten kunt voldoen.

VOG en VCA gecertificeerde monteurs

Bij Rodus Professional werken we uitsluitend met monteurs die beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een officiële verklaring waaruit blijkt dat het gedrag uit het verleden van onze monteurs geen bezwaar vormt voor het uitvoeren van hun functie.

Ook zijn onze monteurs in het bezit van het VCA-certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers). Dit certificaat waarborgt dat onze monteurs op de hoogte zijn van de laatste veiligheidsrichtlijnen en -praktijken. We zijn toegewijd aan het waarborgen van een veilige werkomgeving, niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor jouw bedrijf.

RODUS PROFESSIONAL

Wij denken in (was)oplossingen; het zit in ons DNA.
Hierbij ligt de focus op preventie. Verrassingen voorkomen door vooruit te kijken, in elke fase. Bij ons geen gedoe. Niet beloven, maar leveren.

Samen naar een duurzame toekomst.

Duurzaamheid en MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) staan steeds hoger op de agenda binnen Rodus Professional. MVO is een proces en geen eindbestemming. De doelen die wij willen nastreven veranderen in de tijd en met elke bedrijfsbeslissing. Rodus Professional zoekt de komende jaren naar haalbare stappen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid vorm te geven. Dit doen we op basis van ons eigen R-model. Daarnaast maken we al jarenlang een bewuste keuze voor Schulthess wasmachines en drogers onder het mom; Go Clean, Go Green! Samen naar een duurzame toekomst!