PROFESSIONELE WASAPPARATUUR

OPLOSSINGEN

Professionele wasapparatuur voor uw onderneming

Wanneer u op zoek bent naar professionele wasapparatuur voor uw onderneming dan zijn er tal van mogelijkheden. Kiest u voor een professionele wasmachine van 8 kg of een industriële wasmachine van 30 kg. Er zijn diverse factoren om een beslissing hierin te maken. Wij van Rodus Professional kijken altijd naar de beste wasoplossing voor uw onderneming. Uiteindelijk maken we samen een duurzame keuze wanneer u een professionele wasmachine aanschaft.

Op onze assortiment pagina vindt u een uitgebreid overzicht van Professionele wasapparatuur welke wij kunnen leveren. Wilt u graag advies welke wasmachine of droger het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

ONS ASSORTIMENT
Professionele wasapparatuur Rodus Professional

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Meer volume

Professionele machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Sneller wassen

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.