BETAALSYSTEEM WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Ervaar het gemak van een betaalsysteem wasmachine!

Wilt u de gebruikers van uw wasmachines en wasdrogers de beste gebruikerservaring bieden? Wij van Rodus Professional bieden diverse betaalsystemen aan voor uw was apparatuur. Zo kunt u kiezen voor zowel munt systemen als digitale systemen met gebruik van een mobiele telefoon en/of bankpas. Voor iedere wasruimte is er een passend betaalsysteem. Het biedt uw klanten extra service en het scheelt u administratieve handelingen. Benieuwd welke betaalsystemen er voor uw professionele wasmachines en professionele drogers zijn, kijk hier dan verder of neem contact met ons op!

Bent u een eigenaar van een wasserette, beheerder van een wasruimte op een camping of andere accommodatie waar een wasoplossing beschikbaar is voor klanten, kan een geautomatiseerd betaalsysteem voor je wasmachine een uitkomst zijn. Allereerst heeft u geen gedoe met contant geld. Alle betalingen worden geregistreerd waardoor u met een simpele actie een overzicht van inkomsten kan genereren. Daarnaast heeft vandaag de dag bijna iedereen een smartphone waar onze apps op beschikbaar zijn. Betalen kan dus niet eenvoudiger. Natuurlijk hebben we ook traditionele betaalmogelijkheden, maar u kunt dankzij Rodus Professional klaar zijn voor de toekomst met een betaalsysteem wasmachine.

Betaalsysteem wasmachine rodus professional

Elke locatie is uniek.

Onze betaalsystemen kunnen op veel professionele wasmachines en drogers aangesloten worden, bijvoorbeeld een Schulthess wasmachine of Danube wasmachine. Wilt u meer weten of de betaaloplossingen welke wij u kunnen bieden, neem dan contact op met onze adviseur. Samen met u nemen we uw situatie door en bepalen we de juiste oplossing.

Professionele wasmachine

Full service dienstverlener

Rodus Professional is een full service dienstverlener die samen met haar zusterbedrijf De Smid Reparatie landelijk opereert binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt. Wij bieden een platform aan (middel) grote organisaties om op gebied van alle witgoedapparatuur te ontzorgen. Dit bestaat uit advies en verkoop, storingen en reparaties voor alle locaties van de organisatie. Maar ook voor betaal- en doseersystemen of andere was toebehoren bent u bij Rodus Professional op het juiste adres.

Professionele wasmachine