BETAALSYSTEEM WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Ervaar het gemak van een betaalsysteem wasmachine!

Wilt u de gebruikers van uw wasmachines en wasdrogers de beste gebruikerservaring bieden? Wij van Rodus Professional bieden diverse betaalsystemen aan voor uw was apparatuur. Zo kunt u kiezen voor zowel munt systemen als digitale systemen met gebruik van een mobiele telefoon en/of bankpas. Voor iedere wasruimte is er een passend betaalsysteem. Het biedt uw klanten extra service en het scheelt u administratieve handelingen. Benieuwd welke betaalsystemen er voor uw professionele wasmachines en professionele drogers zijn, kijk hier dan verder of neem contact met ons op!

Bent u een eigenaar van een wasserette, beheerder van een wasruimte op een camping of andere accommodatie waar een wasoplossing beschikbaar is voor klanten, kan een geautomatiseerd betaalsysteem voor je wasmachine een uitkomst zijn. Allereerst heeft u geen gedoe met contant geld. Alle betalingen worden geregistreerd waardoor u met een simpele actie een overzicht van inkomsten kan genereren. Daarnaast heeft vandaag de dag bijna iedereen een smartphone waar onze apps op beschikbaar zijn. Betalen kan dus niet eenvoudiger. Natuurlijk hebben we ook traditionele betaalmogelijkheden, maar u kunt dankzij Rodus Professional klaar zijn voor de toekomst met een betaalsysteem wasmachine.

Rodus Professional Betaalsysteem wasmachine

Airwallet: Handig mobiel betaalsysteem.

Bent u op zoek naar een snel en simpel antwoord voor uw wasserij behoeften? Dan biedt AirWallet dé oplossing. Met AirWallet kunnen uw klanten moeiteloos betalen voor hun was- en droogdiensten via hun mobiele telefoon. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het gedoe met munten, en met behulp van een digitaal controlepaneel behoudt u overzicht over alle transacties.

Pay2Wash: Het wasserette automatiseringssysteem van deze tijd.

Wilt u diepgaand inzicht verkrijgen in de status van uw wasserijapparatuur? Dan is Pay2Wash dé oplossing voor u. Met Pay2Wash hebben uw gebruikers direct zicht op de beschikbaarheid van de machines, ontvangen ze meldingen zodra een cyclus is voltooid en kunnen ze gebruikmaken van diverse online betaalopties. Als beheerder krijgt u heldere samenvattingen en uitgebreide statistieken via een online dashboard.

Inepro: Het betaalsysteem voor de recreatie.

Met de betaalsystemen van Inepro heeft u de keuze tussen een euromunt- of een speciale muntkast-optie. Deze betaalsystemen zijn eenvoudig te installeren op de wasapparatuur die wordt aangeboden in het assortiment van Rodus Professional. Dankzij de ingegoten elektronica en de mechanische muntproever zijn de betaalsystemen uitstekend geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen.

SafePay: hét betaalsysteem voor een “Self Service Wassalon”.

Het SafePay-betaalsysteem vormt dé oplossing voor uw “Self Service Laundry”. Dit impliceert dat de gebruiker duidelijk op de hoogte wordt gesteld wanneer de wasmachine of droger klaar is voor gebruik. Bovendien kunt u het systeem moeiteloos en op afstand beheren via een app, beschikbaar voor zowel IOS als Android. Klanten hebben de mogelijkheid om te betalen met euromunten, biljetten (met wisselgeldfunctionaliteit) en via contactloze betalingen met een bankpas of mobiel.

Elke locatie is uniek.

Onze betaalsystemen kunnen op veel professionele wasmachines en drogers aangesloten worden, bijvoorbeeld een Schulthess wasmachine of Danube wasmachine. Wilt u meer weten of de betaaloplossingen welke wij u kunnen bieden, neem dan contact op met onze adviseur. Samen met u nemen we uw situatie door en bepalen we de juiste oplossing.

Professionele wasmachine

Full service dienstverlener

Rodus Professional is een full service dienstverlener die samen met haar zusterbedrijf De Smid Reparatie landelijk opereert binnen de professionele en huishoudelijke witgoed markt. Wij bieden een platform aan (middel) grote organisaties om op gebied van alle witgoedapparatuur te ontzorgen. Dit bestaat uit advies en verkoop, storingen en reparaties voor alle locaties van de organisatie. Maar ook voor betaal- en doseersystemen of andere was toebehoren bent u bij Rodus Professional op het juiste adres.

Professionele wasmachine

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.