PROFESSIONELE DROGER

OPLOSSINGEN

Drogen als een pro met een professionele droger

Net als een professionele wasmachine gaat een professionele droger tot wel 3 keer langer mee dan een huishoudelijk apparaat. Met een maximale levensduur van ruim 15.000 draaiuren is een professionele droger een aanwinst voor elke onderneming waarbij een professionele droogoplossing gevraagd wordt. Wanneer u bijvoorbeeld in een horecabedrijf, verzorgingstehuis of schoonmaakbedrijf werkt en de gehele dag aan het drogen bent, dan zijn misschien onze industriële drogers nog beter geschikt voor u. Deze gaan nog langer mee dan een gemiddelde professionele droger.

Iedere onderneming heeft zijn of haar eigen wensen. Wij brengen deze graag met u in kaart en kiezen dan voor u de beste professionele en/of industriële droger.  En net als bij een huishoudelijke machine zijn er professionele afvoer, condens en warmtepomp drogers leverbaar. Natuurlijk zorgt Rodus Professional ervoor dat uw professionele machine netjes wordt geleverd en aangesloten. Wij zijn een full service dienstverlener en helpen u graag.

Op onze assortiment pagina kunt u alvast een overzicht zien van professionele drogers. Wilt u graag advies welke droger het beste bij u en uw onderneming past, neem dan snel contact op met 1 van onze adviseurs. Zij helpen u graag.

De voordelen van een professionele droger

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een professionele droger. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Snellere droogtijd

Professionele drogers zijn ontworpen om efficiënt en snel te drogen. Ze hebben krachtige motoren en geavanceerde technologieën die de droogtijd aanzienlijk verkorten in vergelijking met conventionele huishoudelijke drogers. Dit is vooral handig in een professionele omgeving waar tijd essentieel is, zoals in een salon, sportschool of hotel.

Grote capaciteit

Professionele drogers hebben in de meeste gevallen een grotere capaciteit dan huishoudelijke drogers. Dit betekent dat je meer wasgoed in één keer kunt drogen, waardoor je tijd en energie en bespaart. Dit is voordelig voor organisaties en bedrijven met grote hoeveelheden wasgoed of voor huishoudens met veel gezinsleden.

Verbeterde droogresultaten

Door hun geavanceerde technologie en instellingen kunnen professionele drogers zorgen voor betere droogresultaten. Ze kunnen gelijkmatigere droging bieden, waardoor kreuken en vouwen worden verminderd. Dit leidt tot een professioneel ogend resultaat, waarbij kleding en textiel er goed verzorgd uitzien.

Duurzaam en betrouwbaar

Professionele drogers worden gebouwd met duurzame materialen en zijn ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan. Ze hebben robuuste constructies en zijn bestand tegen slijtage. Dit maakt ze betrouwbaarder en minder vatbaar voor storingen dan huishoudelijke drogers.

Geavanceerde functies

Professionele drogers bieden vaak geavanceerde functies en instellingen die kunnen worden aangepast aan specifieke droogbehoeften. Ze hebben meestal meerdere droogprogramma’s met verschillende temperaturen en cycli om delicate stoffen te beschermen en tegelijkertijd de droogtijd te verkorten. Deze functies stellen gebruikers in staat om de droogprestaties te optimaliseren en de kwaliteit van het droogproces te verbeteren.

Energie efficitentie

Hoewel professionele drogers krachtig zijn, hebben veel modellen ook energiebesparende functies. Ze kunnen bijvoorbeeld sensoren hebben die de vochtigheidsgraad in de trommel detecteren en automatisch de droogtijd aanpassen om energieverspilling te minimaliseren. Dit helpt bij het verlagen van de operationele kosten en is milieuvriendelijker.

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoudmachine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële droger ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Een duurzame keuze

Sneller drogen

Een professionele of industriële machine wast en droogt sneller dan een huishoudmachine. Waar een professionele machine vaak binnen 45 minuten kan werken is dat uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een professionele droger van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een droogbeurt. Daarom is een Schulthess droger altijd een verstandige keuze.

Meer volume

Professionele machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw droger. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Onderhoud en reparatie

Wanneer u problemen ervaart met uw professionele of industriële wasdroger, dan is het goed om te weten dat Rodus Professional altijd een helpende hand biedt. De servicemonteurs van Rodus Professional zijn namelijk bekend met de meeste professionele en industriële drogers. Wanneer er reparaties wenselijk zijn kunnen wij uw professionele wasapparatuur repareren. Ook is het belangrijk regelmatig onderhoud te plegen aan uw machinepark zodat u langer kunt genieten van uw professionele en industriële wasdrogers. Klik hier voor meer informatie over service en onderhoud door Rodus Professional.

Professionele wasmachine betaalsysteem
Professionele wasdroger Schulthess

Keuze in professionele drogers

Wij hebben jarenlange ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van professionele en industriële drogers. Daarom weten wij van Rodus Professional als geen ander waar de behoeftes liggen bij bedrijven en organisaties als het gaat om een goed en betaalbaar droogproces. Verschillende factoren zijn belangrijk voor de keuze van de juiste wasdroger. Denk hierbij aan de wasvolume, de snelheid en hoe duurzaam een droger is. Al deze vragen nemen wij van Rodus Professional samen met u door om tot een passend advies te komen. Wij kunnen verschillende professionele en industriële wasdrogers leveren van bekende merken als Schulthess en Girbau. Binnen de professionele markt zijn dit bekende merken. 

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.