INDUSTRIELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een industriele wasmachine?

Rodus Professional kan een industriële wasmachine leveren naar uw wasbehoeftes. Industriële wasmachines zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. De een is gebaat bij een hoog wasvolume, de andere wil vooral veel en snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele of industriële machine. Industriële wasmachines worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca. Maar ook voor kleine ondernemingen kan een industriële machine van waarden zijn. Wij kunnen diverse industriële wasmachine leveren waaronder een Danube industriële wasmachine.

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Meer volume

Professionele en industriële machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.

Sneller wassen

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Onderhoud en reparatie industriele wasmachine

Wanneer u op zoek bent naar een servicepartner voor al uw reparaties en onderhoud aan uw industriele wasmachines, dan bent u bij Rodus Professional op het juiste adres. Rodus Professional beschikt over deskundige monteurs welke bekend zijn met de meeste merken professionele en industriële wasmachines. Dit doen wij ook in samenwerking met onze partner De Smid Reparatie. Vraag naar de mogelijkheden!

Wat zijn de voordelen van een industriële wasmachine?

Industriële wasmachines bieden verschillende voordelen ten opzichte van huishoudelijke wasmachines, met name wanneer ze worden gebruikt in commerciële of industriële omgevingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van industriële wasmachines:

Grootte en capaciteit

Industriële wasmachines hebben over het algemeen een veel grotere capaciteit dan huishoudelijke wasmachines. Dit betekent dat u grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt wassen, wat tijd en geld bespaart.

Duurzaam karakter

Industriële wasmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn ontworpen om zwaar gebruik te weerstaan. Dit betekent dat ze duurzamer zijn dan huishoudelijke wasmachines en minder vaak vervangen hoeven te worden.

Snel

Omdat industriële wasmachines zijn ontworpen om grote hoeveelheden wasgoed snel en efficiënt te wassen, hebben ze vaak een kortere wascycli. Dit betekent dat u meer wasgoed in minder tijd kunt wassen, waardoor uw productiviteit toeneemt.

Geavanceerde functies

Industriële wasmachines hebben vaak geavanceerde functies, zoals automatische dosering van wasmiddelen, automatische detectie van onbalans en programmeerbare wascycli. Dit kan u helpen om uw wasproces te stroomlijnen en tijd te besparen.

Aanpasbaarheid

Industriële wasmachines zijn vaak veelzijdiger dan huishoudelijke wasmachines en kunnen worden aangepast aan specifieke wasbehoeften. Dit betekent dat u verschillende soorten wasgoed kunt wassen, van zware dekens tot delicate stoffen.

Energie- en waterbesparing

Industriële wasmachines zijn vaak ontworpen om water en energie efficiënter te gebruiken dan huishoudelijke wasmachines. Dit kan u helpen om uw water- en energierekeningen te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Schulthess industriele wasmachine

Wanneer de industriële wasmachines in uw bedrijf nooit stilstaan, bieden de industriële wasmachines van Schulthess de oplossing. Naast de variatie in laadcapaciteit tot wel 30 kg, biedt deze serie een uitgebreide selectie wasprogramma’s aan. Hierdoor heeft u altijd het wasprogramma bij de hand welke geschikt is voor uw omgeving. Indien gewenst kunnen wij ook wasprogramma’s op maat aanbieden. Of u nu vervuilde moppen moet wassen als schoonmaakdienst of vervuilt beddengoed in een hotel. De industriële wasmachines van Schulthess bieden overal een oplossing voor en is een duurzame keuze.

Girbau industriële wasmachine

Girbau, opgericht in 1960, is een wereldleider in uitgebreide professionele wasoplossingen voor de industriële, commerciële en verkoopsector, erkend om zijn hoge mate van innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Girbau’s doel is om maximale waarde te creëren voor haar klanten, hen te ondersteunen bij hun professionele groei en zich aan te passen aan de gebieden waar het actief is. Nabijheid, zorg voor het milieu en een focus op innovatie maakt Girbau een prima keuze wanneer u op zoek bent naar een Girbau professionele wasmachine en bent toegewijd om nu en in de toekomst de beste oplossingen te hebben voor de waswereld. Samen met onze Belgische partner Automatic Industries staan we achter de keuze van een Girbau wasmachine.

Voor elke branche de juiste machine

In welke branche u ook actief werkzaam bent, schoon wasgoed moet ook écht schoon zijn. Dit begint door te zorgen voor schone hulpmiddelen welke gewassen dienen te worden in een betrouwbare, duurzame machine. Omdat wij al jaren ervaring hebben in verschillende branches weten wij als geen ander wat de wasbehoeftes zijn. Samen met u lopen wij stap voor het stap het wasproces door waardoor wij u daarna kunnen voorzien van de juiste informatie en het beste advies voor de keuze van industriele of professionele wasmachines en drogers. Naast de plaatsing zorgen wij er ook voor dat uw wasruimte blijft draaien door jaarlijks onderhoud en service wanneer daarom gevraagd wordt. Wij leveren alle soorten industriële wasmachines en drogers zodat er altijd een machine is die bij uw onderneming past.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.