INDUSTRIËLE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een industriële wasmachine?

Rodus Professional kan een industriële wasmachine leveren naar uw wasbehoeftes. Industriële wasmachines zijn er namelijk in verschillende soorten en maten. De een is gebaat bij een hoog wasvolume, de andere wil vooral veel en snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele of industriële machine. Industriële wasmachines worden voornamelijk ingezet op vakantieparken, sportverenigingen, zorginstellingen en horeca. Maar ook voor kleine ondernemingen kan een industriële machine van waarden zijn.

Een duurzame keuze

Als u kies voor een professionele of industriële machine maakt u een duurzame keuze omdat deze machines langer mee gaan dan een huishoud machine. Ook zijn professionele machines duurzamer gebouwd ten opzichten van de huishoudelijke apparaten. Een huishoudelijk apparaat draait ongeveer 3500 wasbeurten. Bij een professionele en industriële wasmachine ligt dit aantal op maar liefst 30.000 wasbeurten en bij industrieel zit dit op 65.000 wasbeurten

Sneller wassen

Een professionele of industriële machine wast gemiddeld in 45 minuten uw was schoon. Dit is uiteraard veel sneller in vergelijking met een huishoudelijk apparaat die er meer dan 120 minuten over doet. Een wasmachine van Schulthess heeft ook als belangrijkste eigenschap de snelheid van een wasbeurt. Daarom is een Schulthess wasmachine altijd een verstandige keuze.

Meer volume

Professionele en industriële machines zijn leverbaar van klein tot groot, met een inhoud van 6 tot 125 kilo. U kunt dus meer weer kwijt in uw wasmachine. De deuropeningen zijn groter dan bij huishoud en ook van robuuster materialen hierdoor is beladen en ontladen van het textiel veel gemakkelijker.