OPLOSSINGEN

RODUS PROFESSIONAL

Ontzorgen | Management informatie

Als beheerder wilt u op ieder moment weten wat de status is van uw machinepark. Kopie keuringsrapport, volledig overzicht serienummers, status machines etc..
Wij verzorgen dit compleet voor onze opdrachtgevers.

Meer informatie over Management Informatie Systeem.

Advies | Keuze voor het juiste product

Samen met u maken we de keuze voor het juiste product. Uitgaande van uw wensen en natuurlijk het budget. Als Rodus-Professional leggen we de nadruk op professionele apparatuur, maar u kunt ook terecht bij ons voor huishoudelijke witgoed apparatuur. We proberen daarbij duurzaamheid en budget met elkaar af te stemmen.

Leveren | Installeren

We leveren de door u bestelde apparatuur met de grootste zorgvuldigheid. In veel gevallen per gepersonaliseerde configuraties en gebruiksinstructie op locatie. Tevens verzorgen we kleine aanpassingen aan installaties en voeren we oude machines en verpakkingsmateriaal af. Aan het einde van de installatie voorzien we de apparatuur van een NEN3140 keuring zodat u voldoet aan alle wettelijke regelgeving.

Onderhoud | Preventief & All-IN

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw machinepark optimaal kan presteren. Machines worden schoongemaakt en essentiële onderdelen worden geïnspecteerd en zo nodig vervangen. Indien de apparatuur bij ons is aangeschaft is er vaak ook een ALL-IN variant mogelijk waarbij ook de onderdelen, voorrijden en arbeid bij een storing in het contract zitten.

Reparatie | Storingen

Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus-Professional is afhankelijk van de contractvorm binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen aan uw professionele wasmachine, professionele droger of ander machines. Meld hier uw storing!

Parkeerstraat | Opslag van was- en droogautomaten

Wij verzorgen op- en overslag van wasmachines en drogers die tijdelijk geen bestemming hebben. Deze machines worden nagekeken en weer uitgereden op een locatie voor jullie.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.