SCHULTHESS PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een Schulthess professionele wasmachine?

Sinds 1845 ontwikkelt Schulthess ideeën om het wasproces makkelijker te maken. Als pionier lanceerde Kaspar Schulthess in 1904 de eerste handbediende wasautomaat. In 1951 kwam de eerste volautomatische wasautomaat waar in 1978 de eerste wasautomaat met microprocessor aan werd toegevoegd.

De combinatie van een eigen ontwikkelingsafdeling, een geavanceerde productielijn in het Zwitserse Wolfhausen én de gepassioneerde inzet voor kwaliteit, innovatie en een gezond milieu zorgt ervoor dat Schulthess één van de meest toonaangevende leveranciers is op het gebied van professionele en huishoudelijke was- en droogapparatuur. Schulthess staat garant voor een betrouwbaar product met bijbehorende hoogstaande service.

Wij hebben een ruim assortiment professionele Schulthess wasmachines. Graag gaan we met u in gesprek welke machines het beste bij uw situatie passen. Wij adviseren u graag hierin.

ONS ASSORTIMENT
Schulthess professionele wasmachine

Zwitserse kwaliteit, een Schulthess professionele wasmachine.

  • Sterk: Wie een Schulthess apparaat koopt, investeert in kwaliteit. Alle modellen worden vervaardigd uit
    hoogwaardige materialen. Zo zijn bijvoorbeeld bij de wasmachine de trommel en kuip gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer.
  • Snel: De wasmachines van Schulthess zijn uniek. Ze werken met twee verwarmingselementen. Hierdoor zijn ze sneller op temperatuur dan traditionele wasmachines
  • Simpel: Ook u wilt uw was- en droogapparatuur eenvoudig kunnen bedienen. Het grote en overzichtelijke display van uw machine zorgt daarvoor.
  • Stil: De machines zijn voorzien van een nieuwe zeer stille motor en daardoor de stilste in hun klasse.
  • Swiss made: Alle Schulthess wasmachines en drogers worden in het Zwitserse Wolfhausen geproduceerd, hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u meer weten over professionele machines of in welke branches wij actief zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Professionele wasmachine

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.