SCHULTHESS PROFESSIONELE WASMACHINE

OPLOSSINGEN

Bent u op zoek naar een Schulthess professionele wasmachine?

Sinds 1845 ontwikkelt Schulthess ideeën om het wasproces makkelijker te maken. Als pionier lanceerde Kaspar Schulthess in 1904 de eerste handbediende wasautomaat. In 1951 kwam de eerste volautomatische wasautomaat waar in 1978 de eerste wasautomaat met microprocessor aan werd toegevoegd.

De combinatie van een eigen ontwikkelingsafdeling, een geavanceerde productielijn in het Zwitserse Wolfhausen én de gepassioneerde inzet voor kwaliteit, innovatie en een gezond milieu zorgt ervoor dat Schulthess één van de meest toonaangevende leveranciers is op het gebied van professionele en huishoudelijke was- en droogapparatuur. Schulthess staat garant voor een betrouwbaar product met bijbehorende hoogstaande service.

Wij hebben een ruim assortiment professionele Schulthess wasmachines. Graag gaan we met u in gesprek welke machines het beste bij uw situatie passen. Wij adviseren u graag hierin.

Schulthess professionele wasmachine

Wat zijn typische kenmerken van een Schulthess professionele wasmachine?

Het gebruik van een Schulthess professionele wasmachine biedt veel voordelen voor bedrijven en organisaties die veel wasgoed moeten verzetten. Wij hebben de voordelen voor het gebruik van een professionele wasmachine op een rij gezet.

Snelheid

De wasmachines van Schulthess zijn uniek. Ze werken met twee verwarmingselementen. Hierdoor zijn ze sneller op temperatuur dan traditionele wasmachines en kunnen ze dus meer was verwerken. Ook zijn er speciale wasprogramma’s in te stellen zodat u snel kunt wassen.

Simpel

Ook u wilt uw was- en droogapparatuur eenvoudig kunnen bedienen. Het grote en overzichtelijke display van uw machine zorgt daarvoor. Het display maakt gebruik van touchscreen zodat u eenvoudig door de verschillende menu’s kunt gaan. En met de scherpte van het scherm zit het wel goed.

Stil

De machines van Schulthess zijn standaard uitgerust met een nieuwe, zeer stille motor. Door deze nieuwe motor is de Schulthess wasmachine de stilte in zijn klasse. Handig als uw wasruimte in de buurt zit van openbare ruimtes. De stille Schulthess wasmachines doen geruisloos hun werk.

Swiss Made

Alle Schulthess wasmachines en drogers worden in het Zwitserse Wolfhausen geproduceerd, hierdoor bent u verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit. Al jarenlang wordt Zwitserland geassocieerd met degelijkheid en betrouwbare producten. Dat is bij de Schulthess wasmachines niet veel anders.

Service

Met de aanschaf van een Schulthess professionele wasmachine mag u verwachten dat u daar service bij krijgt. En met de service zit het goed. Onderdelen defect of komt u ergens niet uit, voor alle problemen hebben we een oplossing en kunnen we problemen vaak snel oplossen.

Sterk

Wie een Schulthess apparaat koopt, investeert in kwaliteit. Alle modellen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo zijn bijvoorbeeld bij de wasmachine de trommel en kuip gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer.

Een Schulthess professionele wasmachine is een duurzame keuze

Een Schulthess professionele wasmachine is een duurzame keuze

Een Schulthess professionele is een duurzame keuze. Schulthess is een Zwitsers merk dat bekend staat om zijn duurzame en hoogwaardige producten. Wij van Rodus Professional kunnen u uitstekend adviseren in de juiste Schulthess wasmachine.

Schulthess wasmachines zijn ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Ze hebben vaak een hoge energieklasse en zijn uitgerust met functies die het energieverbruik minimaliseren, zoals het gebruik van warmtepomptechnologie.

Schulthess wasmachines gebruiken ook minder water dan veel andere wasmachines. Dit helpt niet alleen het milieu te beschermen, maar kan ook de waterrekening verlagen. Ook de door ons op maat geprogrammeerde wasprogramma’s dragen daaraan bij.

Zwitserse producties staan bekend om het feit dat ze lang mee gaan, en dat is niet veel anders met Schulthess wasmachines. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dit vermindert niet alleen de noodzaak van vervanging, maar vermindert ook de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Schulthess wasmachines zijn gemakkelijk te repareren en onderhouden. Dit betekent dat als er iets misgaat, de machine vaak eenvoudig gerepareerd kan worden in plaats van vervangen. Wij van Rodus Professional bieden onderhoudscontracten aan zodat u altijd snel weer in bedrijf kan zijn mocht er iets misgaan. De professionele en industriele wasmachines van Schulthess zijn gecertificeerd door verschillende milieunormen, zoals ISO 14001 en ISO 9001. Dit betekent dat het bedrijf zich inspant om duurzaamheid en milieubescherming te integreren in hun productieprocessen.

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

U wilt investeren in een professionele wasmachine en/of droger? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.