wasserette vakantiepark2024-01-12T13:04:28+00:00

RECREATIE

BRANCHES

Ontdek dé perfecte wasoplossing voor op jouw vakantiepark, camping of bungalowpark.

Een goed onderhouden en efficiënt functionerende wasserette op een vakantiepark, camping of bungalowpark is een belangrijk visitekaartje. Het is daarom essentieel om te beschikken over gebruiksvriendelijke professionele wasmachines en drogers. Op die manier kunnen je gasten optimaal genieten van hun verblijf. Bij Rodus Professional bieden wij de perfecte wasoplossing voor op jouw vakantiepark, camping of bungalowpark.

Ben je op zoek naar een geschikte professionele of industriële wasmachine of droger voor jouw vakantiepark, camping of bungalowpark? Bij Rodus Professional weten we precies waar jouw behoeftes liggen. Samen gaan we op zoek naar de het meeste geschikte betaalsysteem en de meest geschikte professionele wasmachine en droger die naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeftes.

Wij begrijpen dat iedere onderneming uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak en helpen we je bij het vinden de perfecte wasoplossing. Rodus Professional ontzorgt zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het leveren van de beste gastervaring in jouw onderneming.

Professionele wasmachine

Machines die aan jouw behoeften voldoen.

Betaalsystemen

Een goed functionerend betaalsysteem is van essentieel belang. Traditioneel worden bekende betaalsystemen gebruikt, zoals euromunten of coins. Maar het digitaal betalen met zowel pinpas of mobiele telefoon wordt steeds populairder. Bij Rodus Professional hebben we de nieuwste technologieën in huis om een complete wasserette in te richten met een digitaal betaalsysteem. Geen gedoe meer met munten of contant geld, ons digitale betaalsysteem kunnen worden aangesloten op alle professionele wasmachines en drogers van Schulthess en Danube. Gelukkig blijven de traditionele betaalkasten die werken met munten (coins) of euromunten bestaan, en we kunnen ook jullie huidige betaalsysteem koppelen aan nieuwe wasmachines of drogers.

Altijd opzoek naar de beste wasoplossing.

Samen met jullie bekijken we welke wasmachine of droger het beste past. Hiervoor komen graag naar je toe. Zo ben je altijd zeker van de beste wasoplossing, een betaalsysteem dat aansluit bij de behoefte van jullie gasten en meten we de beschikbare ruimte in.

We bespreken de mogelijkheden zoals automatische zeepdosering en bepalen samen welke wasprogramma’s er het beste aansluit bij jullie gasten. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat de wasserette gebruiksvriendelijk is en de beste resultaten oplevert. Dat is precies waar wij goed in zijn. Zo biedt de wasserette meerwaarde voor jouw gasten.

Zeepdoseringssystemen

Maak een duurzame stap en kies voor automatische zeepdosering met ecologische wasmiddelen voor een schone was én een schonere aarde. Met een automatisch zeepdoseersysteem wordt er niet meer wasmiddel verbruikt dan nodig is. Wij kiezen voor zeepdoseersystemen die minder onderhoud vergen en voor wasmiddelen met een Europees Ecolabel. Door samen te werken met alle zeepleveranciers hoeven zij minder vaak naar locaties, wat extra CO2-Uitstoot voorkomt.

Duurzaamheid

Bij Rodus Professional werken we elke dag aan duurzamere keuzes. Vandaag, morgen en overmorgen, altijd. Wij blijven innoveren voor mens, milieu en maatschappij om de wereld schoner, groener en socialer te maken. Machines van Rodus Professional worden onder eerlijke, milieuvriendelijke en zorgvuldige omstandigheden geproduceerd.

Projecten op recreatieparken

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over. Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.

Titel

Ga naar de bovenkant