wasserette vakantiepark2023-04-18T13:14:56+00:00

 

RECREATIE

Branches

Op zoek naar een professionele wasmachine of droger voor uw vakantiepark?

Een nette en goed werkende wasserette op een vakantiepark, camping of bungalowpark is een extra visite kaartje van je bedrijf. Een eenvoudig werkende professionele wasmachine en droger mogen dan ook niet ontbreken. Je wilt je gasten volop laten genieten van hun verblijf en snelle was- en droogtijden zijn dan ook van belang. Wij kunnen uw wasserij vakantiepark voorzien van professionele machines.

Professionele wasmachine

Betalen met euromunten, coins of digitaal?

Een goedwerkend betaalsysteem is onmisbaar. De bekende betaalsystemen zijn met euromunten of coins. De Schulthess wasmachines en drogers beschikken over de juiste software om de betaalkasten aan te kunnen sluiten op de machines. Het betalen met de mobiele telefoon begint steeds meer de ‘standaard’ te worden. Wij van Rodus Professional zitten niet stil en hebben de laatste technieken in huis om een volledige wasserette in te richten met een digitaal betaalsysteem. Geen gedoe meer met coins of cash geld, een digitaal betaalsysteem dat perfect functioneert op de professionele wasmachines en drogers van Schulthess. Let op: de digitale munt is een aanvulling op en geen vervanging van de normale munt. Dit kan nog steeds, zowel met coins als met euro’s.

Ontvangt je veel internationale gasten? Geen probleem! Wij programmeren de wasmachine en droger in de gewenste taal.

De meerwaarde van uw wasserette is het aanbieden van extra wasprogramma’s zoals sportkleding, badkleding en slaapzakken. De wasserette moet gebruiksvriendelijk zijn en de beste resultaten opleveren. Daar zijn wij goed in!

Geen ruimte om te investeren maar is de wasserette wel toe aan vervanging? Wij nemen de wasserette graag in beheer. Meer weten?

Projecten op recreatieparken

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook een professionele wasserette op uw vakantiepark? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.

    Titel

    Ga naar de bovenkant