wasserette vakantiepark2022-08-03T14:55:29+00:00

 

RECREATIE

Branches

Op zoek naar een professionele wasmachine of droger voor uw vakantiepark?

Een nette en goed werkende wasserette op een vakantiepark, camping of bungalowpark is een extra visite kaartje van je bedrijf. Een eenvoudig werkende professionele wasmachine en droger mogen dan ook niet ontbreken. Je wilt je gasten volop laten genieten van hun verblijf en snelle was- en droogtijden zijn dan ook van belang. Wij kunnen uw wasserij vakantiepark voorzien van professionele machines.

Bel ons voor advies : +31884004100
Professionele wasmachine

Een greep uit ons assortiment.

BEKIJK ALLE MACHINES

Betalen met euromunten, coins of digitaal?

Een goedwerkend betaalsysteem is onmisbaar. De bekende betaalsystemen zijn met euromunten of coins. De Schulthess wasmachines en drogers beschikken over de juiste software om de betaalkasten aan te kunnen sluiten op de machines. Het betalen met de mobiele telefoon begint steeds meer de ‘standaard’ te worden. Wij van Rodus Professional zitten niet stil en hebben de laatste technieken in huis om een volledige wasserette in te richten met een digitaal betaalsysteem. Geen gedoe meer met coins of cash geld, een digitaal betaalsysteem dat perfect functioneert op de professionele wasmachines en drogers van Schulthess.

Ontvangt je veel internationale gasten? Geen probleem! Wij programmeren de wasmachine en droger in de gewenste taal.

De meerwaarde van uw wasserette is het aanbieden van extra wasprogramma’s zoals sportkleding, badkleding en slaapzakken. De wasserette moet gebruiksvriendelijk zijn en de beste resultaten opleveren. Daar zijn wij goed in!

Geen ruimte om te investeren maar is de wasserette wel toe aan vervanging? Wij nemen de wasserette graag in beheer. Meer weten?

Projecten op recreatieparken

Nieuwe machines wasruimte terrassencamping Osebos

Categorieën: Nieuws, Projecten|Label: |

Terrassencamping Osebos vernieuwd wasruimte en bestaat 60 jaar.  In 2022 bestaat Camping Osebos, gerund door drie generaties Pinckaers, bestaat dit jaar 60 jaar. Een prachtige camping gelegen in Gulpen welke afgelopen jaar in Nederland de ACSI Award kregen voor de camping met de mooiste ligging; Met ruim opgezette faciliteiten komen

Vernieuwing wasruimte bij vakantiepark Walsdorf

Categorieën: Nieuws, Projecten|Label: |

Een wasoplossing die altijd beschikbaar is voor de bezoekers van vakantiepark Walsdorf In het voorjaar van 2021 heeft vakantiepark Walsdorf in Luxemburg gekozen voor een compleet nieuwe wasruimte. Naast 3 wasmachines en 2 drogers van Schulthess is er ook voor gekozen voor een automatisch doseersysteem en een betaalsysteem. Naast dat

Groenere was?

Categorieën: Nieuws, Projecten|Label: |

Groenere was? Dinand Kiezebrink, adviseur voor de zorg bij Rodus Professional, legt uit hoe de keuze van de juiste wasmachine de energierekening terugdringt terwijl duurzaamheid bevorderd wordt. Wilt u een duurzame bedrijfsvoering, inclusief het verminderen van het energieverbruik van deze locatie om uw groene ambities te waar te maken

BEKIJK ONZE BLOGBERICHTEN

Meer weten? Wij informeren en adviseren u graag.

Wilt u ook een professionele wasserette op uw vakantiepark? Neem dan snel contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken via +31884004100.

    Titel

    Ga naar de bovenkant