Vorig jaar organiseerde wij in samenwerking met Schulthess een prachtige weggeefactie. Wij dachten dat instellingen, stichtingen en verenigingen met een ANBI of SBBI status wel een zetje in de rug konden gebruiken gezien de corona-maatregelen en organiseerde een actie waarbij iedereen zijn vereniging en/of stichting kon opgeven om kans te maken op de beste wasoplossing bestaande uit een professionele wasmachine en droger van Schulthess.

Door de corona-pandemie zijn veel verenigingen en stichtingen in zwaar weer gekomen. Vandaag de dag kunnen de meeste gelukkig weer hun activiteiten voorzetten, maar hoe anders was dat een jaar geleden. We riepen dan ook via onze sociale kanalen en die van onze Schulthess dealers iedereen op mee te doen met onze actie. Ook Electro World Weterings gaf gehoor aan onze actie en deelde onze post op hun Facebook-pagina. Martin Schokker zag de post op Facebook voorbij komen en gaf AFC Quick 1890 op en won daarmee deze weggeefactie.

Onlangs plaatsten wij beide machines bij voetbalvereniging AFC Quick 1890 waarbij Martin Schokker zelf ook aanwezig was. Trots was hij op het feit dat hij op deze manier – via de facebook pagina van Electro Weterings – zijn vereniging blij kon maken met de beste wasoplossing.

Bij deze willen wij AFC Quick 1890 nogmaals feliciteren met de beste wasoplossing en willen we Electro World Weterings bedanken voor hun bijdrage aan onze winactie.