REPARATIE PROFESSIONELE WASMACHINE

HEEFT U EEN MONTEUR NODIG?

Reparatie professionele wasmachine of droger door Rodus Professional

Rodus Professional is specialist in onderhoud en reparaties van professionele wasmachines en drogers. Professionele wasmachines die wij repareren:

Schulthess professionele wasmachine
Miele professionele wasmachine
Girbau professionele wasmachine
UniMac professionele wasmachine
Electrolux professionele wasmachine
Primus professionele wasmachine

Indien de apparatuur waarmee uw medewerkers moeten werken stilstaat is er vaak een acuut probleem. Rodus-Professional is afhankelijk van de contractvorm binnen 24 tot 48 uur aanwezig om het probleem te verhelpen aan uw professionele wasmachine, professionele droger of ander machines. Meld hier uw storing!

Ook voor merken als Ipso | Primus | Electrolux kunt u bij ons terecht. Maak een reparatie afspraak via deze link of bel ons op 088 – 4004100 voor meer informatie. Rodus Professional ontzorgt. Wij denken in (was)oplossingen; het zit in ons DNA. Bij ons geen gedoe. Niet beloven, maar leveren.

Reparatie tarieven

Voorrijkosten:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €94,00
17:00 – 23:00 uur €155,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €155,00
Zon- en feestdagen €248,00
Nachttarief 23:00 – 08:00 uur €248,00

Uurloon:
Maandag t/m vrijdag
08:00 – 17:00 uur €76,00
17:00 – 23:00 uur €114,00

Zaterdag
08:00 – 23:00 uur €114,00
Zon- en feestdagen €152,00
Nachttarief 23:00 – 08:00 uur €152,00

Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Vragen?

Heeft u toch nog vragen? Dan kan u ons natuurlijk ook bellen. Wij zijn te bereiken via +31884004100.

Waarom uw professionele wasmachine laten repareren?

Er zijn verschillende redenen waarom het de moeite waard kan zijn om een professionele wasmachine te laten repareren in plaats van deze te vervangen. Hier zijn enkele veelvoorkomende redenen:

Kostenbesparing

In veel gevallen kan het repareren van een wasmachine aanzienlijk goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe. Het kan de moeite waard zijn om een professionele reparatiedienst in te schakelen om te beoordelen of het probleem relatief eenvoudig en kosteneffectief kan worden opgelost.

Tijd & gemak

Het aanschaffen van een nieuwe wasmachine kan tijdrovend zijn. Je moet onderzoek doen naar verschillende modellen, prijzen vergelijken en mogelijk wachten op levering en installatie. Door je wasmachine te laten repareren, kun je mogelijk de wachttijd vermijden en snel weer gebruik maken van je apparaat.

Vertrouwdheid

Als je al langere tijd gebruikmaakt van een bepaalde wasmachine, ben je mogelijk vertrouwd geraakt met de werking en de functies ervan. Het repareren van het apparaat stelt je in staat om verder gebruik te maken van een vertrouwde machine in plaats van te moeten wennen aan een nieuw model.

Duurzaam

Het repareren van een wasmachine draagt bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Door het verlengen van de levensduur van een apparaat, draag je bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Een prima duurzame oplossing door uw professionele wasmachine te laten repareren.

Kwaliteit

Professionele wasmachines worden vaak ontworpen voor intensief gebruik en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Ze kunnen speciale functies en capaciteiten hebben die niet gemakkelijk te vinden zijn in consumentenmodellen. Door je professionele wasmachine te laten repareren, kun je blijven profiteren van de hogere kwaliteit en prestaties van het apparaat.

Onderhoud professionele wasmachine of droger

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw machinepark optimaal kan presteren. Machines worden schoongemaakt en essentiële onderdelen worden geïnspecteerd en zo nodig vervangen. Indien de apparatuur bij ons is aangeschaft is er vaak ook een ALL-IN variant mogelijk waarbij ook de onderdelen, voorrijden en arbeid bij een storing in het contract zitten. Mocht u behoefte hebben aan onderhoud aan uw professionele wasmachine, droger of andere machines neem dan contact met ons op.

Betaalsysteem wasmachine

Meer weten over professionele wasmachines?

Elke onderneming die een professionele wasmachine of industriële wasmachine nodig heeft, heeft andere wensen en behoeftes. De ene onderneming is gebaat bij een machine met een hoge vulcapaciteit. Een andere instelling wil vooral snel kunnen wassen. Rodus Professional brengt uw situatie en wasbehoefte in kaart en adviseert u de beste professionele en/of industriële wasmachine of droger.

Heeft u vragen?

Heeft u na het bezoeken van deze pagina nog vragen over reparatie professionele wasmachine? Neem dan gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook; +31 (0)88 4004100.