Op 4 en 5 oktober 2023 staat Rodus Professional op het congres van de Vereniging voor Hygiëne en Infectiepreventie in de Gezondheidszorg (VHIG). Een niet te missen evenement voor zorgprofessionals en andere belanghebbenden die zich bezighouden met infecties, infectiepreventie en gerelateerde vakgebieden.

De VHIG is een beroepsvereniging voor deskundigen in infectiepreventie, werkzaam in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg, variërend van ziekenhuizen en verpleeg- & verzorgingshuizen tot privéklinieken en de publieke gezondheidszorg. Jaarlijks organiseert de VHIG een tweedaags congres exclusief voor haar leden, met als eerstvolgende editie de bijeenkomst op 4 en 5 oktober 2023.

Op onze beursstand zullen we een innovatief hygiëne monitoringssysteem voor wasmachines presenteren. Dit systeem biedt inzicht in de hygiëne status van het wasgoed op basis van temperatuurmetingen. Hiermee kan worden aangetoond of de gestelde hygiëne normen zijn behaald.

Het is een veelbelovende ontwikkeling die aansluit bij de doelstellingen van de VHIG, die voortdurend streeft naar verbetering van infectiepreventie in de gezondheidszorg. Het vermogen om hygiëne nauwkeurig te monitoren is van cruciaal belang om een veilige omgeving te waarborgen voor zowel patiënten als personeel.

We zien jou graag op het VHIG Congres 2023 bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk! Aanmelden kan via: https://evenementen.vhig.nl/.